Soru Aandroid ne kadar güvenlidir?

Android güvenli mi?

• Kullanılan toplam oy
    20

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Evo 3d den bu yana Android cihaz kullanıyorum hiç bir güvenlik sorunu ile karşılaşmadım. Her Cihazımdan root ve benzeri işlem de yaptım. Şimdiye kadar ne şifrem çalındı nede başka bir sorun gördüm. Her sistemde güvenlik sorunu vardır ama pc de olduğu gibi çalınma ve benzeri sorun çok zor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
güvenli yamaları ve güncelleştirmeleri aldığı sürece güvenli.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hepsinin (Android,Windows,İos) bir açığı vardır illa ki.
Neden mi?
Güvenlik soruşturmalarında falan polisler,savcılar,ajanlar vs. kullanabilsinler diye. Her önüne gelen erişemiyor ama hiç erişilmiyor da diyemeyiz.
Her an erişilebiliniyor tüm bilgilerimize. Ama kim erişmek istesin ki?
Her hangi bir adli sorununuz yoksa kimse çabuk çabuk sizi izlemez. Zaten adli bir durumda savcı gerekli belgeleri bankanıza, sosyal medya kullanıyorsanız sosyal medya yöneticilerine, e posta kullanıyorsanız e posta şirketinize vs. bildirip sizin özel tüm bilgilerinizi kolaylıkla alabiliyor zaten :)
Telefonunuza bakmadan telefonunuzda ki tüm bilgilerinizi toplayabilirler o tür durumlarda.
Siz keyfinize bakın, bir suç işlediğinizde onlar sizi her türlü bulur zaten
Öbür türlü çok gelişmiş hackerlerde tabi ki bir yere kadar hangi işletim sistemi olursa olsun isterlerse erişebilirler. Ama yine diyorum kim ne yapsın sıradan insanları?
Siz hacker olsanız sıradan bir vatandaşı mı yoksa bilindik zengin veya merak edilen birini mi zorlarsınız bu konuda?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt