Yardım A51 bootloopda kaldi

• Konbuyu başlatan Carlon
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 134

Carlon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
A51
Telefon Modeli
Samsung
Bootloader Kilidi
Açık
A51 Samsung bir cihazım var cihaz rootlu (rootu direk fasbootdan atmışlar herhalde magisk kernelsu falan yok) neyse bankacılık uygulamalarını kullanamıyorum bende magisk yükleyeyim dedim direk APK şeklinde yükledim orda yamala vardı yamaladim cihazı yeniden başlattım cihaz bootloopa girdi boot.img dosyasını bozdum sanırım cihazı hiçbir şekilde ne download hiçbir moda alamıyorum telefoncuya götürmeye karar verdim ne kdr fiyat bicerler

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
A51 Samsung bir cihazım var cihaz rootlu (rootu direk fasbootdan atmışlar herhalde magisk kernelsu falan yok) neyse bankacılık uygulamalarını kullanamıyorum bende magisk yükleyeyim dedim direk APK şeklinde yükledim orda yamala vardı yamaladim cihazı yeniden başlattım cihaz bootloopa girdi boot.img dosyasını bozdum sanırım cihazı hiçbir şekilde ne download hiçbir moda alamıyorum telefoncuya götürmeye karar verdim ne kdr fiyat bicerler
Daha doğrusu siz downloada alamiyorsunuz. Cihaz yurt dışımı?

Oyla:

Carlon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ve arkadaşlar cihaz YD kayıtlı imeiler gidermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha doğrusu siz downloada alamiyorsunuz. Cihaz yurt dışımı?
Evet ben alamıyorum ztn YD dışı cihaz IMEI atılmış

Oyla:

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
11
Orijinal romunu indir Odin ile yazdır düzelir.

Oyla:
Üst Alt