Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aldığım hata sim yuvaları değişti 1 yuvayı 2 olarak görüyor mesela sonra fiziki 1 yuva çalışıyor 2 yuva sim kart taksamda görmüyor görsede şebeke gelmiyor telefon sapıtıyor.
Hocam arka arkaya 3'ten fazla mesaj yazmak flood kapsamına giriyor ve forum kurallarımızca yasak. Normal şartlarda bu nedenle uyarı vermemek için otomatik mesaj birleştirme özelliği getirdik ancak takip edebildiğim kadarıyla sizde arka arka mesaj yazmak alışkanlık haline geldi. Bundan sonraki mesajlarınızda bu kuralımıza biraz daha özen göstermenizi rica ediyorum.
benimde 2. hatta ulaşılamıyor çoğu zaman. ben arama yaparken sorun yok ama insanlar aradıklarında çekmiyor görünüyor. Sorun neden ve nasıl düzeltebiliriz?
kardeşim ben oreo döndükden sonra sorun yaşadım onuda çözdüm senin sorunun nedir android pie de bu durum var çok anlamam yarener usta var onunla irtibata geçersen yardımcı olur
Çözüm yarenersonmez arkadaşımız halletti onu bu konu ile ilgili detaylı bi rehber hazırlaması daha doğru olur. İnşallah yapar ilerde sorun yaşayacak arkadaşlara yardımı dokunur.