- Adım
- burhan
- Cihazım
- mi a2 lite
- Konular
- 8
pie güncellemeyle beraber pil yüzdesi otomatik gösterilmeye basladı, bir ayarlama yapmadım
Resim için teşekkür ederimResim ekte hiçbir ayar yapmadım direk geldiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resim ekte hiçbir ayar yapmadım direk geldiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel kullanım alışkanlıkları o şekilde olduğu için böyle davranıyorlar. Kendimdem örnek vereyim isterse saat hologram olarak ekrandan yansısın yine de bildirim panelinde görmek isterim. Alışkanlık olmuş.İşlemi yaptım evet pil yüzdesi ana ekran bildiriminde gözüküyor artık fakat bu sefer diğer gelen bildirimleri göstermiyor. Çentiğin laneti resmen. Google da şu pil simgesi içine kalan yüzde yazısını eklese yer açılır orada yada binbir türlü pratik pil yüzdesi ikonları var zaten, ekle gitsin birini. Böyle şeylerin sorun olması bile garip, nasıl firmalar gözden kaçırıyor anlamak güç. Mesela saatin de gözükmesine gerek yok. Ana ekrana saatli hava durumu widget koyuyoruz, saat widget'ı koyuyoruz, hiç olmadı kilit ekranında saati görüyoruz, bildirim panelini aşağıya çekince görüyoruz vs. Anlamıyorum ben bu firmaları, telefonu alıp kullanıcı deneyimi edinerek geliştirme yapmıyor mu bu yazılımcılar, bu kadar mı zor yani?
Bunu kullanmanız yeterli olacaktırHerkese selam,
Android 8.1 de bildirimler de ki ayarlar tuşuna basınca "sistem kullanıcı arayüzü modu" aktif oluyordu ancak 9 ile bu özelliği Xiaomi menü den kaldırmış.
Nova launcher ı indirin ancak ana ekran olarak seçmeyin (ben default arayüz kullanıyorum) nova yı kurduktan sonra widget lardan nova nın etkinlikler widget ını anasayfaya ekleyin.
Liste gelicek, p simgeli sistem arayüzü simgesine tıklayın alt sekmeler gelicek orda sistem kullanıcı arayüzü modu var. Pil seçeneğinden her zaman göster diyerek açabilirsiniz.