Soru A2 Lite Guncel Olarak Yasadigimiz Fakat Kullanima Engel Olmayan Problemler

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Telefon ile ilgili yasadigimiz güncel sorunlari bu başlik altinda toparlayip birbirimize yardimci olalim
Benim karsilastigim goze carpan pil tasarrufunda whatsapp ın ag ile baglantisini koparması

Son düzenleme:

Hamitackgz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamit
Cihazım
Xioami Mi A2 Li
Konular
1
- Anlık bildirimlerde uygulama simgeleri yarım gözüküyor (bugün bir arkadaş forumda konusunu açmıştı fotoğraf da ekleyerek)
- Uygulama içi kameraların aşırı yakın ve kötü çekmesi (özellikle ön kamera rezalet)
- Instagram'da konum ararken özellikle rastlıyorum bu hataya, bildirim paneli kısmı (çentik kenarları) sürekli yanıp yanıp sönüyor.
- Whatsapp da sohbet penceresinden ayrılınca ana sayfanın görünmesi sorunu var..
- Stok kamera arayüzünden direk albümlere erişilemiyor, çıkıp tekrar fotoğraflar uygulamasına girmek gerekiyor çektiğimiz fotoğrafa bakmak için.
- Bazı cihazlarda titreşim çalışmaması ve çentiğin artık Oreo'daki gibi kullanılıyor olmaması.
- Son olarak Ocak güncellemesinden sonra pilin bariz şekilde daha hızlı bitmesi.

Oyla:

kaangenis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
4
-cihaz titreşim modundayken gelen çağrılar şarkıyı durdurmuyor
-çentik düz biçime getirilmiyor
-whatsapp ve instagram bildirimleri
-instagramda dmden atılan fotoğrafların bulanık gitmesi

Oyla:

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Wifi stabil değil.
[automerge]1548650889[/automerge]
Downgrade yapınca simler çıldırıyor.
[automerge]1548650914[/automerge]
Saf android.
[automerge]1548650942[/automerge]
Custom port romlarda sıkıntı.

Oyla:

mka.5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
3
telefon bir bluetooth cihaza bağlıyken wifi hızının düşmesi, kamera uygulamasından galeriye gitmek çok zor.

Oyla:

stranium

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tr
Cihazım
Mi A2 ve A2Lite
Konular
5
-
- Stok kamera arayüzünden direk albümlere erişilemiyor, çıkıp tekrar fotoğraflar uygulamasına girmek gerekiyor çektiğimiz fotoğrafa bakmak için.

Bu tamamen kamera uygulamasının Türkçe uyumsuzluğuyla alakalı. Dili İngilizce yapıp fotoğraf çekin, o fotoğraftan galeriye ulaşabilirsiniz.

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Simgelerin yarım çikma olayi bir ara bende vardi son guncelleme ile gitti. Pil oreoda ki gibi halen stabil. Kronik tek sorunum oreoda ki gibi pil tasarrufunda whatsapp ı off duruma getirmesi. Ama kullanicilarin daimi olarak pilden sikayet etmesi cok dikkatimi cekti

Oyla:

Hamitackgz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamit
Cihazım
Xioami Mi A2 Li
Konular
1
Simgelerin yarım çikma olayi bir ara bende vardi son guncelleme ile gitti. Pil oreoda ki gibi halen stabil. Kronik tek sorunum oreoda ki gibi pil tasarrufunda whatsapp ı off duruma getirmesi. Ama kullanicilarin daimi olarak pilden sikayet etmesi cok dikkatimi cekti

Son güncellemeden kastınız Ocak güncellemesi sanırım, ocak güncellemesi sonrası Hard reset veya fabrika ayarlarını uygulayarak mı yarım simge olayından kurtuldunuz? Yoksa direkt olarak mı sorun gitti güncellemeyle?

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son güncellemeden kastınız Ocak güncellemesi sanırım, ocak güncellemesi sonrası Hard reset veya fabrika ayarlarını uygulayarak mı yarım simge olayından kurtuldunuz? Yoksa direkt olarak mı sorun gitti güncellemeyle?
Aynen ocak ayı ile kendiliginden gitti bildirim gosteren tüm uygulamalarda düzeldi

Oyla:

ilkrkc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilker
Cihazım
mi a2 lite
Konular
0
çift hatlı kullanıyorum ilk hattımda problem yok diğer hattımda ise arandığımda `aradığınız kişiye ulaşılamıyor. diyor. Telefonu kapatıp açtığımda yarım saat kadar problem düzeliyor. 1 saat sonra aynı problem tekrarlanıyor.

Oyla:
Üst Alt