Yardım A2 lite androit 9 güncellemesi ahize sorunu

Karamaca19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HüseyinGezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Merhaba dostlar Android 9 güncellemesinden sonra görüşmelerdeki ahize ses kalitesi çok kötü olmaya başladı komşuları anlayamıyorum çok şiddetli geliyor kıstığım halde cızırtılar kötü ses düzelmiyor bilen dostlarımız bir yardımcı olursa sevinirim bir de telefon kilitlenip cebimize koyduk Tan sonra çıkartıp baktığımızda saçma sapan ekran kendini döndürüyor çözüm bulabilenler paylaşırsa sevinirim onun haricinde batarya performansı harika dokunmatikler güzel çalışıyor

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
yok hocam twrp yüklemeden magisk ile root yapmıştım. root kaldırdım ama yine hata verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar sorunu çözdüm benzer sorun yaşayan olursa eğer xda da
fastboot flash boot_a boot.img
fastboot flash boot_b boot.img

fastboot flash system_a system.img
fastboot flash system_b system.img

system ve boot dosyalarını yükleyin diyordu uyguladım ve çözdüm.

Son düzenleme:
Oyla:

Nilay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nilay
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
2
Merhaba, bu ahize sorunu bende de var telefonu dün aldım asabım bozuldu. Bu bahsettiğiniz işlem garantiden çıkarır mı cihazı bilginiz var mı?

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Merhaba, bu ahize sorunu bende de var telefonu dün aldım asabım bozuldu. Bu bahsettiğiniz işlem garantiden çıkarır mı cihazı bilginiz var mı?

Hard Reset bahsediyorsanız garantiden çıkarmıyor, yapabilirsiniz genellikle cihazlarda bu tip güncellemeler sonrası oluşan sorunlarda çözüm olabiliyor.

Oyla:

Nilay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nilay
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
2
Hard Reset bahsediyorsanız garantiden çıkarmıyor, yapabilirsiniz genellikle cihazlarda bu tip güncellemeler sonrası oluşan sorunlarda çözüm olabiliyor.
yok hard reset değil bi üstteki çözümden bahsediyorum.
bu arada yabancı forumlara da baktım bir çok insan aynı sorunu yaşadığını onaylamış. whatsappdan ses kaydı dinledim ses kaydında bir sorun yok, ses gayet net. telefonu servise göndersem muhtemelen downgrade edip düzeldi diye gönderecekler. ne yapsam bilemedim:(

Oyla:

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
yok hard reset değil bi üstteki çözümden bahsediyorum.
bu arada yabancı forumlara da baktım bir çok insan aynı sorunu yaşadığını onaylamış. whatsappdan ses kaydı dinledim ses kaydında bir sorun yok, ses gayet net. telefonu servise göndersem muhtemelen downgrade edip düzeldi diye gönderecekler. ne yapsam bilemedim:(

Diğerlerinin nasil bir prosedur izledigini bilmiyorum ama Delta Servis garantisi altinda bir cihaza sahipseniz eger Root vb. İslemler cihazi garanti disi cikarmiyor. Onarilabilecek bir durumda ise gene ucretsiz olarak yapmaya calisiyorlar sagolsunlar ancak bu islemleri yaparken onarilmasi guc veya parca degisimi gerektiren bir soruna yol acarsaniz ucret dahilinde onarim gerceklestiriliyor ve garantiniz gene ayni sekilde devam ediyor. İsterseniz yukaridaki cozumu deneyin, isterseniz daha garanti olmasi acisindan servise verin.

Oyla:
Üst Alt