Yardım A2 Lite Android 10

Boogeyman53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Android 10 güncellemesini indirdim. Kurulumunu yaptım. Yeniden başlata tıkladıktan sonra telefon kapandı ve açılmadı. Güç tuşuna bastığımda Androidone ekranı geliyor ve yine kapanıyor. Ekran kapalıyken hafif bir ışık belli oluyor ekranın kenarlarında. Bir türlü açamıyorum telefonu. Aynı sorunu yaşayan var mı? Telefonum rootlu değil.

mehmeteraki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi a2 lite
Konular
0
bendede aynısı oldu keşke yapmasaydım şimdi ne yapacağız acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

Boogeyman53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
9
fastboot --set-active=a

Fastboot'a geçip bu kodu yazıp yeniden başatırsanız telefon açılacaktır arkadaşlar.

Bir şifre ekranı geliyor ama buraya ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. PIN ya da ekran şifresini kabul etmiyor.
Bootloader kilidiniz açık mı? Bende fastbootta şifre ekranı gelmiyor

Oyla:

mehmeteraki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi a2 lite
Konular
0
fastboot --set-active=a

Fastboot'a geçip bu kodu yazıp yeniden başatırsanız telefon açılacaktır arkadaşlar.

Bir şifre ekranı geliyor ama buraya ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. PIN ya da ekran şifresini kabul etmiyor.
ben fastboosta giremiyorun

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar sorun yeni yayınlanan sürümdeki kernelin bazı ekranlarla uyumsuz olmasından kaynaklı gibi görünüyor.

A2 lite modellerinde çift partisyon olduğu için diğer partisyonu aktif ederek cihazların açılmasını sağlayabilirsiniz. Bootloader kili açık olan cihazlarda ise eski kerneli yüklemek (direk boot.img de yüklenebilir) veya fastboot ile yeni rom yüklemek çözüm olacaktır. archesm hocam tarafından birazdan detaylı bir kurtarma rehberi yayınlanacak kendisini takibe alabilirsiniz.

Oyla:

Boogeyman53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Arkadaşlar sorun yeni yayınlanan sürümdeki kernelin bazı ekranlarla uyumsuz olmasından kaynaklı gibi görünüyor.

A2 lite modellerinde çift partisyon olduğu için diğer partisyonu aktif ederek cihazların açılmasını sağlayabilirsiniz. Bootloader kili açık olan cihazlarda ise eski kerneli yüklemek (direk boot.img de yüklenebilir) veya fastboot ile yeni rom yüklemek çözüm olacaktır. archesm hocam tarafından birazdan detaylı bir kurtarma rehberi yayınlanacak kendisini takibe alabilirsiniz.
Bootloader kilidi kapalı olanlar için garantiye yollamak haricinde bir çözüm yok galiba anladığım kadarıyla

Oyla:

mehmeteraki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi a2 lite
Konular
0

biraz daha detaylı anlatabilirmisin hocam partüsyon ne mesela çok anlamıyorum da

Bootloader kilidi kapalı olanlar için garantiye yollamak haricinde bir çözüm yok galiba anladığım kadarıyla
galiba

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre