Yardım A2 Lite Android 10 Güncellemesi Gözükmüyor

emreguzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
a2lite
Konular
2
Selamlar,

Kvk Garantili A2 Lite telefonum var. Android 10 Güncellemesi sistem ayarlarında gözükmüyor, halen android 9 kullanmaktayım ve sistem güncel yazmaktadır.
Güncellemeyi bilgisayardan veya başka bir yol ile garantiyi bozmadan nasıl yüklerim ? Yardımcı olur musunuz ?

İyi forumlar

Mia2liteci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
1
10 Mayıs oldu güncelleme hâlâ bana da gelmedi

Oyla:

Hamitackgz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamit
Cihazım
Xioami Mi A2 Li
Konular
1
Arkadaşlar Android 10 geldiği gün yüklemediyseniz şuan yükleyemezsiniz, ikinci güncelleme de hatalı olduğu için geri çekilmiştir, güncellemeyi görmemeniz normaldir.. Yeni güncellemeyi beklemeniz gerekmekte

Oyla:

berk@nt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkant
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
0
Android 10 geldiği gün yüklemek gibi bir hata yaptım, pişmanım. Birçok yönden güzel olsa da stabil değil. Biraz daha bekleyip stabil versiyonunun gelmesini bekleyin derim.

Oyla:

eneskeser79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
1
Selamlar,

Kvk Garantili A2 Lite telefonum var. Android 10 Güncellemesi sistem ayarlarında gözükmüyor, halen android 9 kullanmaktayım ve sistem güncel yazmaktadır.
Güncellemeyi bilgisayardan veya başka bir yol ile garantiyi bozmadan nasıl yüklerim ? Yardımcı olur musunuz ?

İyi forumlar

Aga hiç uğraşma aynı şekilde benim telefonda kvk garantili android 10 ilk güncellemedeki sorunlardan dolayı kvk teknik servise verdim cihazım garantili olmasına rağmen garanti dışı kaldı sebep neymiş telefon donanımında darbe ve bunun için yeni cihaz değişimi talep ettiler 2001 lira şaka sandım doğum tarihimle aynı :D her neyse abi telefonu oraya verdiğimde elime form kağıdın verdiler işte form kağıdında donanıma ait bir kelime yazmıyor sorun android 10 güncellemesi fln servise verilince yazılımla düzeliyormuş xiaomi tarafından açıklamada öyle fln söyledim yok hiç bir şey anlamıyorlar aga ben bunun işini bırakmıcam gidip tüketici hakem heyetine başvurucam telefonumun teslimat içinde 21 iş günü dediler 10.gündeyim yapmıyolar telefonum daah elime gelmedi haftaya gelir diyolar çok saçma kvk gibi bir servisin böyle olmasına şaşıyorum ama dediğim gibi bu işi mahkemeye taşıyacağım benden kaynaklı bir sorun olmamasına rağmen kullanıcı hatası deyip garantimi iptal ediyorlar bunlarla uğraşmazsak bizim gibi insanları mağdur ederler sonuna kadar bu işin arkasındayım sende yani kendin yazılım atmaktansa bi yolunu bul benim gibi uğraşmanı tavsiye ederim

Oyla:

Tolga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 4 LTE
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Yükleyen kimse memnun değil hocam. Bana da iki kez geldi, ikisinde de indirmeyi durdurup engelledim yüklemeyi. Kısa süre içinde kendileri geri çekti zaten güncellemeyi. Bir daha gelsin yine hemen yüklemeyeceğim. Bence siz de Android 9'un keyfini çıkarın :D

Oyla:
Üst Alt