Rom a15 Project İnfinity-X v2.5 Official ( Resmi Sürüm) - Poco X3 Pro

Ghaneli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
3
Widget nereden yükleniyor gardaş
İçindeki temalar nerede?
njlos53

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Widget nereden yükleniyor gardaş
İçindeki temalar nerede?
njlos53
Ekranın boş bir yerine parmağını bastırarak tut, widgeti görürsün. Daha sonra istedipin widgeti sürükleyerek ekrana yerleştirebilirsin.

İçindeki temalardan kastım ekran ayarında simgenin şeklinin, büyüklüğünün ayarlanabilmesidir. Extra tema yok. Dediğim gibi ya bir " Theme Changer " uygulaması yüklemen gerekir, yada " Nova Launcher " gibi bir Launcher yüklemen gerekir. Nova Launcher istediğin bir simge paketini ( icon Pack ) yükleyebiliyor.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Ekranın boş bir yerine parmağını bastırarak tut, widgeti görürsün. Daha sonra istedipin widgeti sürükleyerek ekrana yerleştirebilirsin.

İçindeki temalardan kastım ekran ayarında simgenin şeklinin, büyüklüğünün ayarlanabilmesidir. Extra tema yok. Dediğim gibi ya bir " Theme Changer " uygulaması yüklemen gerekir, yada " Nova Launcher " gibi bir Launcher yüklemen gerekir. Nova Launcher istediğin bir simge paketini ( icon Pack ) yükleyebiliyor.
Bu arada ben Infinity v2.7 den tarih itibari ile en son sürüm olan v2.8' e geçiş yaptım. Infinity gerçekten bambaşka bir nitelik ve özellikler sergiliyor, acaip derecede bir ayarlar zenginliğine sahip. Icon değiştirebiliyor, Playintegrity i kolaylaştırmış, Basic ve Device " PASS ( geçiş ) " oldu, sadece strongintegrity i PASS olmadı. Banka uygulamasına rahatlıkla giriliyor, sıkıntı yok. Infinity şaşırtıcı bir gelişme içerisinde, yapısal ayar zenginliği, kararlılığı, hızlılığı, görselliği ve daha bir çok çekici özelliği ile diğer AOSP Custom romların bir kaç adım önüne geçmiş bir gelişme gösteriyor ve en önemlisi Miui ve HyperOs sürümlerle adeta yarışıyor gibi...Memnuniyetle günlük kullanıyorum.

wasabi121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mfe
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Sertifika hatası olduğundan chatgpt uygulamasına giriş yapamıyorum bunu aşmanın bir yolu var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Google ' dan bıktığım için artık hiç bir Romu rootlu kullanmıyorum. Ayrıca google ve onun ilintili olduğu uygulamaları kullanmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorum. ChatGPT yerine DeepSeek uygulamasını veya Perplexity uygulamasını öneririm.

wasabi121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mfe
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Google ' dan bıktığım için artık hiç bir Romu rootlu kullanmıyorum. Ayrıca google ve onun ilintili olduğu uygulamaları kullanmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorum. ChatGPT yerine DeepSeek uygulamasını veya Perplexity uygulamasını öneririm.
Hocam sıkıntı orada root yok sadece custom rom var telefonda. İşim gereği chatgpt plus aboneliğinim var mecbur kullanmak zorundayım. Yoksa Google'ı günahım kadar sevmem.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Hocam sıkıntı orada root yok sadece custom rom var telefonda. İşim gereği chatgpt plus aboneliğinim var mecbur kullanmak zorundayım. Yoksa Google'ı günahım kadar sevmem.
Uygulamalar bölümünde Google play hizmetleri' nin ve Playstore uygulamasının önbellek ve verilerini temizlerseniz, belki düzelir.

wasabi121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mfe
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Ben ilk mesaj da yer alan kerneli kurmadım o ne işe yarıyor acaba? Google sertifika ile alakası var mı

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Ben ilk mesaj da yer alan kerneli kurmadım o ne işe yarıyor acaba? Google sertifika ile alakası var mı
Alakası olabilir. Siz hangi kerneli kurdunuz ? İlk mesajdaki Ksu Kerneli neden kurmadınız ? Bence o kerneli ve ardından KernelSu-Next v1.0.5 veya olmazsa v1.0.6 uygulamalarını " github " sitesinden indirip kurmanız gerekir. Daha sonra da KernelSu-Next ile modülleri tek tek kurmanız gerekecektir.

Son düzenleme:

wasabi121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mfe
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Alakası olabilir. Siz hangi kerneli kurdunuz ? İlk mesajdaki Ksu Kerneli neden kurmadınız ? Bence o kerneli ve ardından KernelSu-Next v1.0.5 veya olmazsa v1.0.6 uygulamalarını " github " sitesinden indirip kurmanız gerekir. Daha sonra da KernelSu-Next ile modülleri tek tek kurmanız gerekecektir.
Epey uğraştım sonra vazgeçtim hocam evolotion x A15 kurdum. İşin garibi bunda da Google play sertifikası yok ama chatgpt sorunsuz açıldı. Zaten arayüz aynı pixelui arayüzü galiba bir müddet bundan devam ederim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Üst Alt