Rom a15 DerpFest v15 Official Stable

musorf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Teşekkürler njlos53,

Kurdum gayet verimli çalışıyor. Uzun bir süre kullanmayıı planlıyorum. Tek sorun ayarlarda whatsapp için uygulama klonlamayı bulamadım. Önerebileceğiniz bir yöntem varmıdır?

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
27
Twrp' yi indirip kurdunuzmu ? Rom kurulumunda umarım bir sıkıntınız yoktur.
Teşekkürler njlos53,

Kurdum gayet verimli çalışıyor. Uzun bir süre kullanmayıı planlıyorum. Tek sorun ayarlarda whatsapp için uygulama klonlamayı bulamadım. Önerebileceğiniz bir yöntem varmıdır?
Yardımcı olmayı gerçekten çok isterdim ancak değindiniz konu hakkında önerebileceğim bir yöntem maalesef yok. DerpFesti bende zevkle kullanıyorum, çok memnun kaldım. Sizde de verimli çalışmasına çok sevindim. Güle güle kullanınız

ayazoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
6
Twrp' yi indirip kurdunuzmu ? Rom kurulumunda umarım bir sıkıntınız yoktur.

Yardımcı olmayı gerçekten çok isterdim ancak değindiniz konu hakkında önerebileceğim bir yöntem maalesef yok. DerpFesti bende zevkle kullanıyorum, çok memnun kaldım. Sizde de verimli çalışmasına çok sevindim. Güle güle kullanınız
Maalesef yükleyemedim. Anlamadım neden oluyor. Daha önce çok fazla aosp kurdum ama bu olmadı. Android 15 ile alakası yoktur sanırım? Birebir aynısını yaptım dediklerinin ama aynı şekilde açılırken animasyonlu derpfest ekranında kalıyor. 15 dakika bekledim açılmadı.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
27
Maalesef yükleyemedim. Anlamadım neden oluyor. Daha önce çok fazla aosp kurdum ama bu olmadı. Android 15 ile alakası yoktur sanırım? Birebir aynısını yaptım dediklerinin ama aynı şekilde açılırken animasyonlu derpfest ekranında kalıyor. 15 dakika bekledim açılmadı.
Firmware kurdunuzmu ? Pixel özellikli olduğu için İnstall safhasına geldiğinizde Poco X3 Pro Global firmware 14.0.3 sürümünü kurmanız gerekiyor. Ondan sonra rom kurulumu yapmanız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce internetten Poco X3 Pro' ya ait " Global Firmware 14.0.3 sürümünü indirip Micro SD Karta taşıyınız. Ondan sonra aynen alttaki maddeleri sırası ile yerine getiriniz :

1. External Sdkart hariç, diğerlerini işaretleyip " Wipe " yapınız

2. " Format Data " yapınız ve ardından Reboot to Recovery yapınız.

3. Mount bölümünde ne varsa hepsini işaretleyip " Mount " yapınız.

4. Ayarlar bölümünde " unmount system bevor installing zip " yazısının kutucuğundaki işareti kaldırınız.

5.. Advanced bölümünde " Unmap super device " yazısını tıklayınız ve ardından işareti sağa doğru çekiniz

6. İnstall bölümüne geçiniz, önce internetten indirdiğiniz Poco x3 Pro' ya ait " Global Firmware 14.0.3 sürümü " nü kurunuz, ardından DerpFest Rom' u flaşlayınız.

7. Reboot to system yapınız. Sistem açılacaktır

DerpFest 15.1 | RESMİ SÜRÜM
GÜNCELLEME

Geliştirici : @Bagaskara815

Cihaz Poco X3 Pro (vayu/bhima)
Android Sürümü: Android 15
Yapım tarihi: 12/02/2025

Değişiklik günlüğü:
- Şubat güvenlik yamasını birleştirildi
- USB OTG'yi düzeltildi
- Kayan Pencereler düzeltildi

Notlar:
- OSS tabanlı
- GApps dahil edildi
- Firmware: herhangi bir sürüm olabilir.
- SELinux: Zorunlu
- SafetyNet: Geçiyor

İndirme Linki :

Son düzenleme:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
27
Firmware kurdunuzmu ? Pixel özellikli olduğu için İnstall safhasına geldiğinizde Poco X3 Pro Global firmware 14.0.3 sürümünü kurmanız gerekiyor. Ondan sonra rom kurulumu yapmanız lazım.

Önce internetten Poco X3 Pro' ya ait " Global Firmware 14.0.3 sürümünü indirip Micro SD Karta taşıyınız. Ondan sonra aynen alttaki maddeleri sırası ile yerine getiriniz :

1. External Sdkart hariç, diğerlerini işaretleyip " Wipe " yapınız

2. " Format Data " yapınız ve ardından Reboot to Recovery yapınız.

3. Mount bölümünde ne varsa hepsini işaretleyip " Mount " yapınız.

4. Ayarlar bölümünde " unmount system bevor installing zip " yazısının kutucuğundaki işareti kaldırınız.

5.. Advanced bölümünde " Unmap super device " yazısını tıklayınız ve ardından işareti sağa doğru çekiniz

6. İnstall bölümüne geçiniz, önce internetten indirdiğiniz Poco x3 Pro' ya ait " Global Firmware 14.0.3 sürümü " nü kurunuz, ardından DerpFest Rom' u flaşlayınız.

7. Reboot to system yapınız. Sistem açılacaktır

DerpFest 15.1 | RESMİ SÜRÜM
GÜNCELLEME

Geliştirici : @Bagaskara815

Cihaz Poco X3 Pro (vayu/bhima)
Android Sürümü: Android 15
Yapım tarihi: 12/02/2025

Değişiklik günlüğü:
- Şubat güvenlik yamasını birleştirildi
- USB OTG'yi düzeltildi
- Kayan Pencereler düzeltildi

Notlar:
- OSS tabanlı
- GApps dahil edildi
- Firmware: herhangi bir sürüm olabilir.
- SELinux: Zorunlu
- SafetyNet: Geçiyor

İndirme Linki :
Çok akıcı, kararlı ve hızlı çalışıyor. Root olmak isteyenler Helios KSU Kerneli kullanabilirler.
Helios KSU_Kernel indirme Linki :

Üst Alt