Rom A14 HyperOs & Xiaomi.eu v1.0.3

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Xiaomi 11 T Pro' dan portlanmış olan bu a14 HyperOS (Xiaomi.eu ) sürümünü kurdum ve 1 haftadan fazla oldu halen kullanıyorum. Kurulumunda ve kullanımında şu ana kadar herhangi bir hataya ve bug' a rastlamadım. Öneriyorum. Görüşlerinizi bekliyorum. Linki aşağıdadır ;

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi 11 T Pro' dan portlanmış olan bu a14 HyperOS (Xiaomi.eu ) sürümünü kurdum ve 1 haftadan fazla oldu halen kullanıyorum. Kurulumunda ve kullanımında şu ana kadar herhangi bir hataya ve bug' a rastlamadım. Öneriyorum. Görüşlerinizi bekliyorum. Linki aşağıdadır ;

Tanıtımı aşağıdadır ;

#HyperOS #Vayu #Bhima #xiaomi.eu
HyperOS Xiaomi.eu | V1.0.3.0.UKDMIXM | Android 14.
Updated: 19/07/'24

Changelog:
• Perf kernel
• Xiaomi.eu base
• Removed google voice (sound issue)
• NFC payment fixed
• Enhance Keyboard
• Leica camera
• Xiaomi dialer

Notes:
• Ported from Xiaomi 11T Pro (vili)
• SafetyNet passed
• System R/W
• SELinux Enforcing
• Decrypted

Son düzenleme:

ayazoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
6
Teşekkürler paylaşım için. Kaynak var mı acaba? Sitesinde bulamadım da.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Girişte linki verdim, orada var, ama tekrar vereyim ;

ayazoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
6
Yanlış anladın sanırım. İndirme linkini sormadım. İlgili çalışmanın ekran görüntülerine ya da diğer bilgilerine ulaşabileceğimiz bir sayfa var mı?

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Yanlış anladın sanırım. İndirme linkini sormadım. İlgili çalışmanın ekran görüntülerine ya da diğer bilgilerine ulaşabileceğimiz bir sayfa var mı?
Gereksiz uygulamalara ve Google uygulamalarına peknyer verilmemiş, xiaomi.eu yapımcılarının katkısı ile yapılmış android 14 olan Stabil bir HyperOS Eu.Rom. Ben kurdum, memnun kaldım. Kararlı çalışıyor, her hangi bir hataya rastlamadım Telegram da ararsanız bulabilirsiniz.

Gereksiz uygulamalara ve Google uygulamalarına peknyer verilmemiş, xiaomi.eu yapımcılarının katkısı ile yapılmış android 14 olan Stabil bir HyperOS Eu.Rom. Ben kurdum, memnun kaldım. Kararlı çalışıyor, her hangi bir hataya rastlamadım Telegram da ararsanız bulabilirsiniz.
Updated
: 19/07/'24

▪️
▪️
▪️ (Indonesian Payment)

~MD5 a1a3bc5907ca3df920bada56a515952e

Changelog:
• Perf kernel
• Xiaomi.eu base
• NFC payment fixed
• Enhance Keyboard
• Leica camera
• Xiaomi dialer

Notes:
• SafetyNet passed
• System R/W
• SELinux Enforcing
• Decrypted

By @Super_Cat07
Channel @POCOX3Pro_Anggara_Channel
Discussion @POCOX3Pro_Anggara_Discussion

Son düzenleme:

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37

Updated
: 19/07/'24

▪️
▪️
▪️ (Indonesian Payment)

~MD5 a1a3bc5907ca3df920bada56a515952e

Changelog:
• Perf kernel
• Xiaomi.eu base
• NFC payment fixed
• Enhance Keyboard
• Leica camera
• Xiaomi dialer

Notes:
• SafetyNet passed
• System R/W
• SELinux Enforcing
• Decrypted

By @Super_Cat07
Channel @POCOX3Pro_Anggara_Channel
Discussion @POCOX3Pro_Anggara_Discussion
Yukarıda Screenshot yazan yazıya tıklayınız.

Toorop

F-Xiaomi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
Paylaştığınız rom da, Turbo Rom 1.0.10.0 ve önceki 1-2 sürümü de dahil birçok A14 HyperOs port rom denedim, hiçbirisinde NFC tam olarak çalışmıyor. Sadece ödeme yapma amacıyla çalışıyor, bilekliğime basit bir kart eklemek için telefona kartı okuttuğum an gidiyor ve yeniden başlatana kadar tekrar aktif edemiyorsunuz. Ayrıca, bu romu yapan geliştiricinin(Anggara - Türk değil) çok fazla gelgitleri var, kafasına göre port base değiştiriyor ve sabit bir rom hazırlayıp güncelleme vermiyor, para mı veriyorsun sana ne derseniz de haklısınız. Aslında güvenlik sürümlerini güncelleyerek A13 geliştirmeye devam etse vermeyi düşünmedim de değil ama belirttiğim gibi devamı gelecek mi belirsiz. Bir süre kullandığım F3'den portladığı A13 HyperOs romu vardı fakat yakında o cihaz da güncelleme almayacak, alırsa da A14 alacak ki NFC yine gidecek.
Takip ettiğim, çok güzel görünen HyperArt isimli bir rom var, X3 Pro için resmi olarak geliştireni yok fakat farklı bir geliştirici de onu portlamış. Bazı 1-2 küçük hataları var onlar çözülüp stabil hale gelirse ve güncelleme almaya devam ederse NFC'den vazgeçip değerlendirebilirim, HyperOs 2.0 gelişine göre bakarız.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Paylaştığınız rom da, Turbo Rom 1.0.10.0 ve önceki 1-2 sürümü de dahil birçok A14 HyperOs port rom denedim, hiçbirisinde NFC tam olarak çalışmıyor. Sadece ödeme yapma amacıyla çalışıyor, bilekliğime basit bir kart eklemek için telefona kartı okuttuğum an gidiyor ve yeniden başlatana kadar tekrar aktif edemiyorsunuz. Ayrıca, bu romu yapan geliştiricinin(Anggara - Türk değil) çok fazla gelgitleri var, kafasına göre port base değiştiriyor ve sabit bir rom hazırlayıp güncelleme vermiyor, para mı veriyorsun sana ne derseniz de haklısınız. Aslında güvenlik sürümlerini güncelleyerek A13 geliştirmeye devam etse vermeyi düşünmedim de değil ama belirttiğim gibi devamı gelecek mi belirsiz. Bir süre kullandığım F3'den portladığı A13 HyperOs romu vardı fakat yakında o cihaz da güncelleme almayacak, alırsa da A14 alacak ki NFC yine gidecek.
Takip ettiğim, çok güzel görünen HyperArt isimli bir rom var, X3 Pro için resmi olarak geliştireni yok fakat farklı bir geliştirici de onu portlamış. Bazı 1-2 küçük hataları var onlar çözülüp stabil hale gelirse ve güncelleme almaya devam ederse NFC'den vazgeçip değerlendirebilirim, HyperOs 2.0 gelişine göre bakarız.
Hocam, tehlikeli gördüğüm için NFC hiç kullanmadığım ve kullanmak istemediğim bir özellik. Bir Rom da benim için pek önem arzetmiyor. Önemli olan bir Rom Stabil ve güvenli olmalıdır diye düşünüyorum.

Toorop

F-Xiaomi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
-
Konular
5
Hocam, tehlikeli gördüğüm için NFC hiç kullanmadığım ve kullanmak istemediğim bir özellik. Bir Rom da benim için pek önem arzetmiyor. Önemli olan bir Rom Stabil ve güvenli olmalıdır diye düşünüyorum.
Doğrudur hocam, ekran kapalı olduğu zaman zaten çalışmıyor normal şartlarda, ek modül..vs ile yapılabiliyor ama işinize yaramıyorsa hiç gereği yok tabii. Tek sorunu kalıyor romun o zaman o da güncelleme olayı, belirttiğim gibi geliştirici sık sık portladığı cihazı değiştiriyor o da temiz kurulum gerektiriyor. Ali hocamızın paylaştığı ve güncelleme geldikçe konuyu da güncellediği Turbo roma bakabilirsiniz buradan, gayet geniş çaplı özelleştirmeleri mevcut ve aylık güncelleme geliyor diye biliyorum.

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Doğrudur hocam, ekran kapalı olduğu zaman zaten çalışmıyor normal şartlarda, ek modül..vs ile yapılabiliyor ama işinize yaramıyorsa hiç gereği yok tabii. Tek sorunu kalıyor romun o zaman o da güncelleme olayı, belirttiğim gibi geliştirici sık sık portladığı cihazı değiştiriyor o da temiz kurulum gerektiriyor. Ali hocamızın paylaştığı ve güncelleme geldikçe konuyu da güncellediği Turbo roma bakabilirsiniz buradan, gayet geniş çaplı özelleştirmeleri mevcut ve aylık güncelleme geliyor diye biliyorum.
Hocam, Turbo Rom bende var, henüz kurmadım. Şu an Telegram' dan HyperOS Art isimli Rom' u indiriyorum, deneyeceğim.

Üst Alt