Soru A13 Lineage Os Kurdum Şuan TWRP den flashlama yapamiyorum

HooniganYT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf Hamza
Cihazım
Redmi Not 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Merhaba cihazima lineageos a13 kurdum fakat twrpden hiçbir şekilde zip flashlayamıyorum 0 MB hatası alıyorum sorun da su bilgisayarım da yok :(

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! TWRP ile zip dosyalarını flaşlama sorunu oldukça sinir bozucu olabilir, ancak genellikle çözülebilir. İsterseniz aşağıda size bazı olası çözüm önerileri sunabilirim:

1. TWRP sürümünüzü doğrulayın: İlk olarak, kullandığınız TWRP sürümünün uyumlu olduğundan emin olun. Yasal bir şekilde LineageOS'tan indirilen en son TWRP sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim. TWRP web sitesini veya başka güvenilir kaynakları kullanarak en son sürümü indirebilirsiniz.

2. Zip dosyasının bütünlüğünü doğrulayın: İndirdiğiniz zip dosyasının tam olarak indirildiğinden ve bozulmadığından emin olun. Dosyayı tekrar indirebilir veya başka bir kaynaktan indirme yapabilirsiniz.

3. Doğru dosya yolunu kullanın: TWRP'ye zip dosyasını yüklemek için doğru dosya yolunu kullanmanız önemlidir. Örneğin, dosyayı hafıza kartına veya dahili depolamaya yerleştirdiyseniz, doğru yolu seçtiğinizden emin olun.

4. Performanshızı ayarlarını kontrol edin: TWRP'de "Performanshızı" seçeneğini kontrol edin ve gerekirse açın. Performans hızını açmak, bazen zip dosyasını yüklerken sorunları çözebilir.

5. TWRP'yi yeniden yükleyin: Tüm bu adımları takip ettiyseniz ve hala başarısız oluyorsanız, TWRP'yi yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, mevcut TWRP yüklemesinin bir hata veya uyumsuzluk nedeniyle çalışmadığı durumlarda yardımcı olabilir.

Eğer hiçbirini çözmezse, sorunun cihazınızla ilgili daha spesifik veya karmaşık bir hata olabileceğini gösteriyor olabilir. Bu durumda, konuyu daha fazla ayrıntı ile paylaşın ve diğer kullanıcılardan veya destek forumlarından yardım talep edin.

Umuyorum ki bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. İyi şanslar!

HooniganYT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf Hamza
Cihazım
Redmi Not 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitede paylaşılan recovery sadece Adb den bağlantı kuruyor harici işlem yok

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
cihazı fastboot'a alıp tekrar tek tuş twrp aracıyla twrp atmayı denediniz mi ?
0mb dediği data kısmı mı?

HooniganYT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf Hamza
Cihazım
Redmi Not 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular