'' a12L '' LineageOS 19.1 Vanilla Edition - Güncel : 15.03.2023 ( Mi Max 3 için )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
Şimdiye kadar çıkan son stabil sürümdür. Arzu edenler alttaki Link' den indirip kurabilirler :

Kurulum : 5 wipe
Kullanım : Son sürüm Twrp veya son sürüm OrangeFox

İndirme Linki :

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam elinize sağlık Max 3 için çabalıyorsunuz, emek veriyorsunuz ama bu şekilde konu olmaz ki... Neden olmayacağına da örnek sizin konularınız, bir tane cevap, teşekkür gelmiyor konularınıza. Tek kişiye yardımı olmuyor siz boş yere uğraşıyorsunuz, forumda da çöp konu doluyor. Rom görseli yok, rom özellikleri yok, kurulum talimatları yetersiz vs. İki kelime bir linkle konu açmak yerine hiç açmamak hem sizin için hem de forum için çok daha hayırlı.

"Sanane kerdeşim" derseniz de haklısınız. Ben engeli basıp geçer konularınızı forumda görmem olur biter ama belli ki iyi niyetli bir şekilde katkı sağlamaya çalışıyorsunuz ve bu durum gözünüzden kaçmış sadece yardımcı olmak, bilgilendirmek istedim. iyi forumlar.

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdiye kadar çıkan son stabil sürümdür. Arzu edenler alttaki Link' den indirip kurabilirler :

Kurulum : 5 wipe
Kullanım : Son sürüm Twrp veya son sürüm OrangeFox

İndirme Linki :
Not : Elimden geldiğince sadece ve sadece sunulan Rom ile ilgili teknik konular da bilgilendirmeye ,cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum. Kullanıcılar indirip kurdukları Romlarla ilgili deneyimlerini burada paylaşabilirler., soru sorabilir ve yardım alabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt