- Adım
- Serif
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 15
Bu rom için hangi kamerayı kullanmalıyız
Son düzenleme:
Android sistemi %17 yazdığına göre stock preolader yüklü olmalı romda. Söylendiği gibi fark ediyor mu ? Sistem genel olarak nasılBir sürü rom denedim orjinal miui dahil hatta bu romda Daha çok uygulama yüklü ve daha fazla kullandım. İndirme kurulum backup yaptım. 5 defa reset attım tele Pil ilk defa 12 saat üstü gördüm. 16 saat muaazam şaşırdım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Stock preolader yüklü değil. Bir kere bile kasma donma takılma yaşamadım.Android sistemi %17 yazdığına göre stock preolader yüklü olmalı romda. Söylendiği gibi fark ediyor mu ? Sistem genel olarak nasıl
Bir sürü rom denedim orjinal miui dahil hatta bu romda Daha çok uygulama yüklü ve daha fazla kullandım. İndirme kurulum backup yaptım. 5 defa reset attım tele Pil ilk defa 12 saat üstü gördüm. 16 saat muaazam şaşırdım.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Devolper öneriyordu kurdum. Ama pubg de bi android 11 degil.A11 kurulı bende. Stock preoladerı cihaz brick olur diye kurmaktan çekiniyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir..
Ben ext4 e cevirerek + kernelle 320k küsur puan aldım ama hâlbuki f2fs de cihazin yazma hızı daha fazla. Puanlaması cok saçma antutunun.Romda Kernel farklı hocam. Quantumkill Kernel var yanılmıyorsam ki işlemci hız yönetiminde çok güzeldir. Tabi antutudan stok Roma göre 40-50 k düşük puan alıyor. Bir yerden fedakarlık etmek gerekiyor.
Devolper öneriyordu kurdum. Ama pubg de bi android 11 degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben ext4 e cevirerek + kernelle 320k küsur puan aldım ama hâlbuki f2fs de cihazin yazma hızı daha fazla. Puanlaması cok saçma antutunun.