- Adım
- mustafa
- Cihazım
- mi10t pro
- Konular
- 1
posp romdayım bu rom a geçsem mi diye düşünüyorum ikisini de kullananlar var mı acaba ?
Ben bir tek bunu kullandım ve özelleştirme cidden çok denecek seviyede hız konusunda ise fena değildi posp bilmiyorum hocamposp romdayım bu rom a geçsem mi diye düşünüyorum ikisini de kullananlar var mı acaba ?
Yeni geçtim deniyorum. Crdroid yapımcısı sorunları ışık hızında çözüyorposp romdayım bu rom a geçsem mi diye düşünüyorum ikisini de kullananlar var mı acaba ?
Ben bir tek bunu kullandım ve özelleştirme cidden çok denecek seviyede hız konusunda ise fena değildi posp bilmiyorum hocam
Hocam ana menüde birazcık mevcuttu sanki yada en azından bana öyle geldipospta ayar yapmadan 10 saat ekran alınabiliyor. bunda durum nasıl? yüz kilidi yok pospta bunda var sanırım.
bide pospta ana ekranda kasılmalar mevcut uygulamalardan çıkarken
alırsın o süreleri. geliştirici vowifi olduğunu söyledi ama bende çalışmadı.bir sorun onu sayabilirim.birde uygulama geçişlerinde hafif tekliyor bazen.miui animasyon akıcılığı kadar purussuz degil.şarj olayı nasıl 7-8 saat ekran alınabiliyorsa hiç bişeyden kısmadan otomatikte on numara deriz o zaman
alırsın o süreleri. geliştirici vowifi olduğunu söyledi ama bende çalışmadı.bir sorun onu sayabilirim.birde uygulama geçişlerinde hafif tekliyor bazen.miui animasyon akıcılığı kadar purussuz degil.
vodafone kullanıyorum,miui de sorunsuz ama crdroid te arama yapmıyordu.Bende çalışıyordu wovifi. Hattım Turkcell