Sohbet A101 Redmi Note 5 AI Satıyor

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Önünden geçerken bugün tarihli afişte gördüm 1699 TL yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. 3/32 versiyonu vardı, çift kameralıydı ama kamera sensörü iyi olan mı kötü olan mı bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan biri varsa bizimle paylaşabilir mi? Benim anladığım kadarıyla;
A101'de satılan şu:
Sony sensörlü olan şu:

Ama bundan emin değilim, bu konudan yola çıkarak cihazı almak hakkında çıkarım yapmayın.

Edit: Artık eminim, ( ) bu cihaz satılıyor A101'de.

Son düzenleme:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ön Kamerası 20 MP olan Redmi Note 5 veya Redmi Note 5 Pro bölgeden bölgeye ad değişiyor ve arka kamerası f değeri 2.2 sadece 4/64 ve 6/64 modeli mevcuttur
Band 20 desteği yoktur

Ön kamerası 13 MP olan Redmi Note 5 Al veya Resmi Note 5 bölgeden bölgeye ad değişiyor arka kamerası f değeri 1.9 yani daha iyi ve 3/32 modeli 4/64 ve 6/64 modeli mevcuttur
Band 20 desteği vardır

Geri kalan tüm herşeyi aynı tasarım donanım vs

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Diğer farklar bir kenara cihazı açmadan kutu üzerindeki bilgilere bakarak söyle bir ayırım yapılabilir

Kutu kırmızı ise uzak durun çin sürümüdür, bol bol sorun yaşarsınız.
Turuncu kutulu ise;
İşlemci SD 625 = Redmi Note 5
İşlemci 636 + ön kamera 13 MP = Redmi Note 5 AI
İşlemci 636 + ön kamera 20 MP = Redmi Note 5 Pro

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi gittim baktım, kutu turuncu ve üzerinde MIUI Türkiye Garantisi yazan bir çıkartma var, ayrıca herhangi çince yazı da yoktu. Cihazın işlemcisi SD636'ydı ve ön kamera 13 megapixel çözünürlüğündeydi. 32 GB hafıza ve 3 GB ram'e sahipti. Kutunun arkasına bakamadım ama yazdıklarınızdan yola çıkarak Redmi Note 5 AI modeli olduğunu anladım. Fiyat bana fazla geldi açıkçası. Şuan 1490 TL gibi bir fiyatla cepportta satışta olan bir Redmi Note 5 var ama aynı sürüm mü bilmiyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cantara hocam, Pro ve AI modelin kameraları arasında ne kadar büyük bir fark var? Hangisi daha iyi.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şimdi gittim baktım, kutu turuncu ve üzerinde MIUI Türkiye Garantisi yazan bir çıkartma var, ayrıca herhangi çince yazı da yoktu. Cihazın işlemcisi SD636'ydı ve ön kamera 13 megapixel çözünürlüğündeydi. 32 GB hafıza ve 3 GB ram'e sahipti. Kutunun arkasına bakamadım ama yazdıklarınızdan yola çıkarak Redmi Note 5 AI modeli olduğunu anladım. Fiyat bana fazla geldi açıkçası. Şuan 1490 TL gibi bir fiyatla cepportta satışta olan bir Redmi Note 5 var ama aynı sürüm mü bilmiyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara hocam, Pro ve AI modelin kameraları arasında ne kadar büyük bir fark var? Hangisi daha iyi.

Afişten görebildiğim kadarıyla A101 32'lik modeli satıyor hocam. Cepport'ta satılan 1490 liralık model 64'lük. A101'deki hem daha düşük versiyon hem de çok daha pahalı. Gereksiz bir işe imza atmışlar bence...

Her ikisinin de kamerası oldukça iyi görünüyor hocam fakat pro modeli deneme şansım olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum. Değerleri aşağıya ekliyorum, karşılatırabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu arada A101'deki bu cihazlar bizim garantimizde değil hocam. Herhalde hepsiburada'da da satışı yapılan "Xiaomi Türkiye" garantisi...

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Afişten görebildiğim kadarıyla A101 32'lik modeli satıyor hocam. Cepport'ta satılan 1490 liralık model 64'lük. A101'deki hem daha düşük versiyon hem de çok daha pahalı. Gereksiz bir işe imza atmışlar bence...

Her ikisinin de kamerası oldukça iyi görünüyor hocam fakat pro modeli deneme şansım olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum. Değerleri aşağıya ekliyorum, karşılatırabilirsiniz.

Bu arada A101'deki bu cihazlar bizim garantimizde değil hocam. Herhalde hepsiburada'da da satışı yapılan "Xiaomi Türkiye" garantisi...
Selamlar,

Cepport'ta satılan Note5 AI modellerinde band 20 var mıdır?
Soruyorum çünkü bu ürünün çin-hindistan-tayvan vs. gibi ülkelere göre ayrı ayrı modelleri var.
Model sunumu karışık olduğu için hiç emin olamadım band 20 olayından.
Kesin var derseniz sipariş vermeyi düşünüyorum.

Ek: Cepport'tan Sirkeci'de elden ürün alınabiliyor mu?

iyi forumlar...

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar,

Soruyorum çünkü bu ürünün çin-hindistan-tayvan vs. gibi ülkelere göre ayrı ayrı modelleri var.

iyi forumlar...

Ben de bilmiyorum hocam. En kesin cevabı cepport 'a sorup alabilirsiniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Selamlar,

iyi forumlar...

Evet var hocam. Cepport Global versiyon olan Redmi Note 5 AI modeli satıyor.

Redmi Note 5 AI'nin global olan (turuncu kutulu) tüm modellerinde Band 20 desteği bulunuyor. Global model Malezya, Endonezya, Singapur vs. gibi ülkelerde satılıyor. Çin'de satılan model ise global versiyon değil ve kırmızı kutulu dolayısıyla Band 20 de yok. Hindistan'da satılan ise Redmi Note 5 Pro olarak adlandırılmış ve Band 20 yok.

En kısa sürede bu cihazlara ilişkin bir rehber hazırlamak lazım galiba, çok karışıklık var :D

Son düzenleme:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
1.195 TL aldıgım 3/32 versiyonu 1699 tl satmak akıl karı iş değil.
Ayrıca bu modeller için kesinlik bir rehbere ihtiyaç var, yani bu kadar karman çorman isimlendirme görmedim ben bir telefon markasında.
Az kalsın yanlış modeli sipariş ediyordum, hatta adama eft geçerken bile "REDMI NOTE 5 PLUS diye geçmişim, Allah'tan satıcı hangi model olduğunu anladı.

Redmi Note 5 AI 4G tüm bant destekliyor, Adana'd ilçede yaşamama rağmen Turkcell'de 113 mbit hızı gördüm 4g+ da

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
AliExpress de TR ye satan tek firma var oradan alın bence gümrük sorunu olmadan yurtdışından getiriyor (Çin'den) Redmi Note 5 Al olanı aldık 3/32 arkadaşa 900₺ IMEI kaydı için ödemelerini yaptı ucuza geldi yani istese eski bir IMEI de cihaza geçirirdi bedavaya gelirdi yani demem o ki 101 den falan almayın Xiaomi Türkiye adı altında Evo BT garantili veriyorlar değmez reklam vermek istemiyorum zaten AliExpress de bir o var şuan baktım 1008₺

Üst Alt