Soru A101 de satılan Xiaomi kulaklık Sahte ? Garanti Yollama Nasıl Yapılır

ayz440

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ayberk
Cihazım
VESTEL
Konular
1
A101 de satılan Xiaomi kulaklık aldım lakin aldığım ürün arıza yaptı yetkili servis ürün bize ait değil dedi REPLİKA SAHTE ÜRÜNDÜR
Kulaklık bozulduğu zaman yetkili servis ürünün seri numarası bize ait değil demektedir
bu durumda ürünlerde Seri No bulunmasına rağmen ürünler sahtedir

Bu sorunu yaşayan sadece ben değilim bir sürü tüketici var bu konu hakkında A101 , Xiaomi yada Tüketici hakem heyeti ile video çekmenizi ve bu durumda biz tüketicilerin ne yapması gerektiğini bilmek istiyoruz.

Hepsiburada adlı satıcıdan almak varken A101 üzerinden aldığıma pişmanım...

Büyük firmaların sahte ürün satması ve ürünlerin arkasında durmaması konusunda biz kullanıcılar ne yapması gerekir.

Mağdur olan kullanıcıların şikayetleri

Ve daha fazlası

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
A101 de satılan Xiaomi kulaklık aldım lakin aldığım ürün arıza yaptı yetkili servis ürün bize ait değil dedi REPLİKA SAHTE ÜRÜNDÜR
Kulaklık bozulduğu zaman yetkili servis ürünün seri numarası bize ait değil demektedir
bu durumda ürünlerde Seri No bulunmasına rağmen ürünler sahtedir

Bu sorunu yaşayan sadece ben değilim bir sürü tüketici var bu konu hakkında A101 , Xiaomi yada Tüketici hakem heyeti ile video çekmenizi ve bu durumda biz tüketicilerin ne yapması gerektiğini bilmek istiyoruz.

Hepsiburada adlı satıcıdan almak varken A101 üzerinden aldığıma pişmanım...

Büyük firmaların sahte ürün satması ve ürünlerin arkasında durmaması konusunda biz kullanıcılar ne yapması gerekir.

Mağdur olan kullanıcıların şikayetleri

Ve daha fazlası
Evet hocam bende a101 den almıştım ürünün kutusu üzerindeki seri numarasindan sorgulama yaptığım da maalesef benimde orjinal olarak gözükmedi can sıkıcı bir durum

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt