Yardım A1 Yazılım sorunu cihaz açılmıyor

• Konbuyu başlatan dkndkn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 10
  • Görüntüleme 741

dkndkn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğukan
Cihazım
a1 ve mi5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global version
Telefon Modeli
Mi A1
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle Merhaba arkadaşlar uzun süredir Xiaomi kullanicisiyim birden fazla telefon kullanıyorum fakat bu hata ile ilk kez karşılaşıyorum 2 ay kadar önce aldığım A1 cihaz hafiza kartı takmadığım için sürekli yetersiz hafıza uyarısı veriyordu ve sonunda bir anda kapandı açma düğmesine bastigimda ekran kilidine kadar geliyor ekran kilidini açmadan acil arama yapabiliyorum ancak ekran kilidini açtığım anda android öne logosu çıkıyor ve alttaki renler hareket etmeye başlıyor fakat saatlerce beklememe rağmen kesinlikle sistem acilamiyor muhtemelen cihazı bağlayıp içinden bir şeyler silmeyi başara bilsem sorun çözülecek.
Ayrica delta servis yönlendirmesi ile Ankara'da bir yetkili servise gittim arızayı dinlemeden direk telefonun içindekileri sifirlamayi teklif ettiler ben ise cihazın içindeki önemli bilgileri almak istiyorum
Telefonu sıfırlasam açılacağını biliyorum veri kaybetmeden içindekileri alacağım veya cihazı açabilecegim bir yöntem aramaktayım
Yardımlarınızı bekliyorum.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
150 dolar civarında fiyat vermişlerdi fakat Xiaomi olduğu için hiçbir garanti vermiyorlar daha önce yapan bir firmaya yaptirsaniz daha iyi olur diyorlar.
150 dolar çok çok iyi bir fiyat fakat dediğim gibi en iyi ver kurtarma hizmetini kim veriyor bilmiyorum. En iyiyi bulmak için büyük firmaların ve şirketlerin çalıştığı isimleri bulun.

Oyla:
Üst Alt