- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- a1 ve mi5
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global version
- Telefon Modeli
- Mi A1
- Bootloader Kilidi
- Açık
Öncelikle Merhaba arkadaşlar uzun süredir Xiaomi kullanicisiyim birden fazla telefon kullanıyorum fakat bu hata ile ilk kez karşılaşıyorum 2 ay kadar önce aldığım A1 cihaz hafiza kartı takmadığım için sürekli yetersiz hafıza uyarısı veriyordu ve sonunda bir anda kapandı açma düğmesine bastigimda ekran kilidine kadar geliyor ekran kilidini açmadan acil arama yapabiliyorum ancak ekran kilidini açtığım anda android öne logosu çıkıyor ve alttaki renler hareket etmeye başlıyor fakat saatlerce beklememe rağmen kesinlikle sistem acilamiyor muhtemelen cihazı bağlayıp içinden bir şeyler silmeyi başara bilsem sorun çözülecek.
Ayrica delta servis yönlendirmesi ile Ankara'da bir yetkili servise gittim arızayı dinlemeden direk telefonun içindekileri sifirlamayi teklif ettiler ben ise cihazın içindeki önemli bilgileri almak istiyorum
Telefonu sıfırlasam açılacağını biliyorum veri kaybetmeden içindekileri alacağım veya cihazı açabilecegim bir yöntem aramaktayım
Yardımlarınızı bekliyorum.
Ayrica delta servis yönlendirmesi ile Ankara'da bir yetkili servise gittim arızayı dinlemeden direk telefonun içindekileri sifirlamayi teklif ettiler ben ise cihazın içindeki önemli bilgileri almak istiyorum
Telefonu sıfırlasam açılacağını biliyorum veri kaybetmeden içindekileri alacağım veya cihazı açabilecegim bir yöntem aramaktayım
Yardımlarınızı bekliyorum.