Yardım A-GPS Nedir ?

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu rom 9.3.7
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Kullandığım romda A-GPS diye bi özellik var. Bu özellik ne işe yarıyor bilgisi olan varmı acaba ? (Açık konumda olursa pil tüketimini etkilermi ?)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Kullanmış olduğunuz operatörün baz istasyonuna bağlanarak daha kısa bir sürede konumlandırma yapmanızı hızlandıran bir sistem diyebiliriz hocam. Pil tüketimine azda olsa etkisi olur ama bunu %100 üzerinden 1-2 diyebiliriz.

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanmış olduğunuz operatörün baz istasyonuna bağlanarak daha kısa bir sürede konumlandırma yapmanızı hızlandıran bir sistem diyebiliriz hocam. Pil tüketimine azda olsa etkisi olur ama bunu %100 üzerinden 1-2 diyebiliriz.
hocam pil tüketimi açışından sormamın sebebi cihazımda en çok beğenilen ve pil performansı en iyi denilen sürüm var ben daha yeni yükledi ne hikmetse geceden sabaha önceki romda şarj yemezken bu romda %7lik bi kayıp yaşadım ve gereksiz sistem uygulamalarını sildiğim halde. Sizce bu sorunun sebebi nedir ?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hocam pil tüketimi açışından sormamın sebebi cihazımda en çok beğenilen ve pil performansı en iyi denilen sürüm var ben daha yeni yükledi ne hikmetse geceden sabaha önceki romda şarj yemezken bu romda %7lik bi kayıp yaşadım ve gereksiz sistem uygulamalarını sildiğim halde. Sizce bu sorunun sebebi nedir ?
Yeni yüklediğiniz romun performansını 3 veya 4 şarj döngüsünden sonra gözlemlemek daha sağlıklı olacaktır hocam. Bir şey söylemek için daha erken.

Oyla:
Üst Alt