Merhabalar Sefa Bey,
Henüz Xiaomi bilinmezken iki yıl önce sayenizde tanıdığım ve aldığım Mi 5S Plus 6/128 telefonum ilk defa bana sorun çıkarttı, kaynağının da yine donanımsal değil, tamamen yazılımsal olduğu kanaatindeyim. Yerli yabancı forumları dolaştım, aynı sıkıntıyı çeken başkaları olsa da henüz üretilmiş geçerli bir çözüme rastlamadım. Konu ilginizi çekerse ya da çözüm olarak bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim!!
Global 10.2.2.0 / Android 8.0.0
Sistem güncelleme sonrasında arka kamera siyah beyaz ve uygulamalarda ters resim gösteriyor.
Cache temizlendi, restart denendi, farklı uygulamalarda camera uygulaması denendi, tümünde sonuç değişmedi.
*#*#64663#*#* ile test menüsüne girip kamera donanımını bir test edildi, rear sub camera failed, çalışmaz görünür, sıkıntı acaba donanımsal mı?
Fabrika ayarlarına dönüş öncesinde yapılabilecek başka bir çözüm öneriniz var mıdır?
Cevabınızı takiben backuplayıp factory reset deneyeceğim, elimde tek seçenek o kaldı.
Tşk ediyorum!!
Geçmiş olsun hocam
5s plus da arkada olan çift kameranın biri siyah beyaz
Diğeri ise renkli
Sizin renkli olan kamera arızalanmış gibi duruyor
İsterseniz cihazı gönderin. Benden alındığı için ücretsiz yazılım atılır .
Eğer donanımsal ise kamera değişimi gerekir
Sefa hocamı tavsiye ederken, ömürlük yazılım garantisi var dediğimde, inanmayanlar oluyor... Bire bir ağızdan duymak daha güzel.Geçmiş olsun hocam
5s plus da arkada olan çift kameranın biri siyah beyaz
Diğeri ise renkli
Sizin renkli olan kamera arızalanmış gibi duruyor
İsterseniz cihazı gönderin. Benden alındığı için ücretsiz yazılım atılır .
Eğer donanımsal ise kamera değişimi gerekir
AleykümselamSefa hocam selam, Xiaomi mi a1 ekran değişim fiyatınız nedir ?
Yolunuz düşerse bakalım inşallah hocamKeşke gönderebilecek olsam ama KKTCdeyim, mecburen burada çözüm arayacağız o zaman. Tşk ediyorum ilginiz için!
Yolunuz düşerse bakalım inşallah hocamKeşke gönderebilecek olsam ama KKTCdeyim, mecburen burada çözüm arayacağız o zaman. Tşk ediyorum ilginiz için!
Yardım ve güzel düşünceleriniz için teşekkürler hocamSefa hocamı tavsiye ederken, ömürlük yazılım garantisi var dediğimde, inanmayanlar oluyor... Bire bir ağızdan duymak daha güzel.