Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Sefa kardeşimin ikinci el işine girmesi süper oldu kendisine sonsuz teşekkürler.Aldık biz de bir dal mi note 3 clap~~

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Hocam 10.000 mAh powerbank mevcut mu (herhangi bir model)
Özelden fiyat bilgisi verir misiniz?

kemal6677

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
Sefa kardeşimden bundan yaklaşık 8 ay önce mi 5s almıştık arkadaşıma cihazda küçük bir sıkıntımız vardı gittik sağolsun hemen ilgilendi halletti çaylarımızı içtik gitmişken bide note 5a aldık arkadaşa bir hafta öncesinde de mi 6 sipariş etmiştik sıkıntısız sorunsuz hızlı bir şekilde elimize ulaştı işini bu kadar severek yapan dürüst güvenilir güzel bi insan sefa kardeşim kıymetini bilelim kendisine teşekkür ediyorum

beelink

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faber
Cihazım
mi5x
Konular
0
Ben geçen gün sefa hocamdan mi mix 2 64 gb aldım.Telefon elime bugün ulaştı ve söz verdiği tarihten önce ulaştı.Bu benim 3. Xiaomi telefonum ve telefon gerçekten çok güzel.Diğer iki telefonum mi5 ve mi5s ti yan yine amiral gemilerini kullandım hep ama bu telefon çok daha premium bi his veriyor, bugüne kadar böyle hissettiren bi telefon olmamıştı.Telefonumu her şeyiyle çok beğendim, sefa hocama da çok teşekkür ederim her aşama da çok yardımcı oldu ve asla yapmam dediğim forum üzerinden alışverişi hiç endişelenmeden yaptım.Sefa hocayı tercih etmemin bir nedeni de 2 yıl boyunca burda ithalatçı garantisi alacağıma çinden bir yıl hizmet almak daha mantıklı geldi.
Sefa hocamdan da mi mix 2 den de şüpheniz olmasın :)

UlnX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 6
Konular
0
mrb. biraz araştırmalar sonunda mi6 almayı düşündüm.. bu forumu biraz inceledikten sonra Sefa beyden almaya karar verdim. zaten büyük marketlerden aldıgım garantili urunlerinin hiçbirini garanti kapsamında bedava tamir ettirebilmiş degildim :)
Bugun cihazı aldım kendisinden, Sagolsun her konuda yardımcı oldu. daha pek alışamadım ama cihaz canavar.. oyunlarda kasmasın yeter bana:).. şimdi şarja taktım 30 dkta %1 den %70 oldu. Teşekkürler

egultekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ERKAN
Cihazım
Redmi Pro
Konular
3
Sefa kardeşimden redmi note4 global aldım çok teşekkür ederim. İlgili ve güvenilir bir arkadaş.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizli2006

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
samsung core
Konular
0
Sefa abiden redmi note 4 64 gb global snapdragon aldım çok teşekkür ederim. İlgili ve güvenilir bir arkadaş. Renk çok güzel oldu mavi renk. Dün Akşam aldım Aldığım şarj ile duruyor hala bütün güncellemeleri aldı.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
2016 yılında uçak teknisyenliği yaparken HiddeNKinG hocam sayesinde Xiaomi ile tanıştım.
Windows mobile a olan sevgimi bilmesine rağmen bana Xiaomi yi anlatmaktan hiç yılmadı.
sonrasında bana forumda konu açarken ve yazılım atarken gerçekten çok yardımı oldu. açıkçası bu günlere onun sayesinde geldik.

Forumla ilgili yaşadığım en ufak problemde cantara hocam çok mütevazı bir şekilde yardımımıza koştu ve hiçbir zaman desteğini esirgemedi.

Cihaz satmak demek ; yazılım demek , donanım demek, teknik bilgi demek.
Daha 2. cihazımı satarken yazılım konusunda çıkmaza düştüm ve ne yapacağımı bilmez bir halde Zenex kardeşime yazdım.
o zamanlar bilgisine bakınca kendisini çok büyük zannedip abi demişliğim bile vardır. Kendisi çok erken yaşta kendini geliştirmiş hiçbir zamanda yardım etmekten usanmayan bir insan.
hangi saat hangi sıkıntı olursa olsun kendisine yazarım . kesinlikle desteğini esirgemez.

Her ne kadar satıcı olsak da Xiaomi nin birçok ürününü deneme imkanımız olmuyor. bu konuda da chatin_62 hocam çok yardımcı oldu. açıkçası bu gün bile onda görüp test ettiğim ürünlerin çoğunu alma imkanım olmadı.

bazı zamanlar dil desteği ve rom geliştirme konusunda sıkıntılarımız oldu. bu tarz konularda hiç tereddüt etmeden Escobar1945 ve suatsari ya ulaştık ve sağ olsunlar bizi hiç kırmadan yardım ettiler.

Bu işte elbet canımızın sıkıldığı zamanlar oldu. hergün günlük gülistanlık geçmiyor. O zamanlarda da hep Skorpi hocam aklıma gelir. bir insanın morali hiç mi bozuk olmaz diye hala düşünüyorum :)

Yoğunluktan bazen foruma bakamıyorum , bazen bizi tanımayan müşteriler bu başlık altında referans istiyor yada teknik bilgi almak istiyor.
bu durumlarda da yokluğumu hissettirmeden benden daha dikkatli şekilde bana gelen soruları cevaplayan müşterilerim var. ozgrcvdr altan

benim tek gelir kaynağım bu telefon ve aksesuarlar. Açıkçası geçinmek için cihaz satmam gerek. Hiç sıkılmadan defalarca benden cihaz alan hocalarım var. Refik KURT , muhoi , Cylon , coravan , srcn09 , kemal6677 ve emre akkaş

Burada ismini yazmadığım daha nice iyi insanlar tanıdım. Bir dosttan yada bir akrabadan daha çok yardımı olan müşterilerim var benim. onlar da kendilerini biliyor

Hepinize buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. yaptığımız ne varsa , başardığımız ne varsa hepsi sizler sayesinde. bundan sonra da hep öyle olacak inşallah.
Bu başlık altında hep bana teşekkür mesajı yazılıyor. Sizler gibi arka plandan bana destek olan herkese de ben buradan teşekkür ediyorum. Umarım hepinizle dostluğumuz baki kalır :)

Son düzenleme:
Üst Alt