2016 yılında uçak teknisyenliği yaparken
HiddeNKinG hocam sayesinde Xiaomi ile tanıştım.
Windows mobile a olan sevgimi bilmesine rağmen bana Xiaomi yi anlatmaktan hiç yılmadı.
sonrasında bana forumda konu açarken ve yazılım atarken gerçekten çok yardımı oldu. açıkçası bu günlere onun sayesinde geldik.
Forumla ilgili yaşadığım en ufak problemde
cantara hocam çok mütevazı bir şekilde yardımımıza koştu ve hiçbir zaman desteğini esirgemedi.
Cihaz satmak demek ; yazılım demek , donanım demek, teknik bilgi demek.
Daha 2. cihazımı satarken yazılım konusunda çıkmaza düştüm ve ne yapacağımı bilmez bir halde
Zenex kardeşime yazdım.
o zamanlar bilgisine bakınca kendisini çok büyük zannedip abi demişliğim bile vardır. Kendisi çok erken yaşta kendini geliştirmiş hiçbir zamanda yardım etmekten usanmayan bir insan.
hangi saat hangi sıkıntı olursa olsun kendisine yazarım . kesinlikle desteğini esirgemez.
Her ne kadar satıcı olsak da Xiaomi nin birçok ürününü deneme imkanımız olmuyor. bu konuda da
chatin_62 hocam çok yardımcı oldu. açıkçası bu gün bile onda görüp test ettiğim ürünlerin çoğunu alma imkanım olmadı.
bazı zamanlar dil desteği ve rom geliştirme konusunda sıkıntılarımız oldu. bu tarz konularda hiç tereddüt etmeden
Escobar1945 ve
suatsari ya ulaştık ve sağ olsunlar bizi hiç kırmadan yardım ettiler.
Bu işte elbet canımızın sıkıldığı zamanlar oldu. hergün günlük gülistanlık geçmiyor. O zamanlarda da hep
Skorpi hocam aklıma gelir. bir insanın morali hiç mi bozuk olmaz diye hala düşünüyorum
Yoğunluktan bazen foruma bakamıyorum , bazen bizi tanımayan müşteriler bu başlık altında referans istiyor yada teknik bilgi almak istiyor.
bu durumlarda da yokluğumu hissettirmeden benden daha dikkatli şekilde bana gelen soruları cevaplayan müşterilerim var.
ozgrcvdr altan
benim tek gelir kaynağım bu telefon ve aksesuarlar. Açıkçası geçinmek için cihaz satmam gerek. Hiç sıkılmadan defalarca benden cihaz alan hocalarım var.
Refik KURT ,
muhoi ,
Cylon ,
coravan ,
srcn09 ,
kemal6677 ve emre akkaş
Burada ismini yazmadığım daha nice iyi insanlar tanıdım. Bir dosttan yada bir akrabadan daha çok yardımı olan müşterilerim var benim. onlar da kendilerini biliyor
Hepinize buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. yaptığımız ne varsa , başardığımız ne varsa hepsi sizler sayesinde. bundan sonra da hep öyle olacak inşallah.
Bu başlık altında hep bana teşekkür mesajı yazılıyor. Sizler gibi arka plandan bana destek olan herkese de ben buradan teşekkür ediyorum. Umarım hepinizle dostluğumuz baki kalır