Soru 9T Pro mu K20 Pro mu alınmalı ?

emre4215

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 PRO
Konular
8
9t Pro ile K20 Pro arasında kaldım , ikisi arasında AliExpress te K20 Pro 6-64GB 300$ , 9T Pro 6-64GB 430$ . But ikisi arasındaki fark nedir? Ve hangisini almamı önerirsiniz . Ayrıca K20 Pro da global ve China ROM ayrımı var ve arasında 25$ fark var , China ROM a global ROM yüklemek mümkün olduğunu düşünüyorum , fikrinizi almak istiyorum. ROM ve yazılım konusunda tecrübeliyim o açıdan sıkıntı yasamayacagimi düşünüyorum. Cihazı AliExpress üzerinden alacağım önereceğiz satıcı olursa lütfen belirtin. Şimdiden teşekkürler.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Aralarında ki fark;
K20 Pro Çin için üretilen Band 20 desteği yok.
Mi9T Pro Global için üretilen Band 20 desteği var.

Kırsal yerlerde şebeke sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız Mi 9T Pro almazsınız.

Oyla:

emre4215

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 PRO
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
K20 Pro Çin için üretilen Band 20 desteği yok.
Mi9T Pro Global için üretilen Band 20 desteği var.

Kırsal yerlerde şebeke sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız Mi 9T Pro almazsınız.
Şuan Zuk Z2 Plus kullanıyorum ve band 20 desteği yok . Şehir içinde yaşadığım için pek sıkıntı yaşamıyorum. Cevabınız için teşekkürler, diğer gelecek yorumlara göre karar vereceğim.

Oyla:

surly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi5
Konular
2
Ben sırf arkasındaki CE logoları vs yüzünden K20 aldım :) Band20 pek önemli değildi benim için.

Oyla:

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
K20 aldım sorunsuz kullanıyorum ilçede h+ ya geçiyor ama merkezde 4g de

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
İkisi aynı cihaz zaten. K20 asya ülkeleri için üretilen sürüm, mi 9t ise avrupa ve batı ülkeleri için üretilen sürüm.

GSM bandlarında farklılıklar var. Tavsiyem forumdaki ilgili kategorideki başlıkları incelerseniz almadan önce, daha kolay karar verebilirsiniz.

Ayrıca Türkiye'de yaşıyorsanız AliExpress den sipariş verme konusunda dikkatli olun çünkü bu tür ürünlerin hemen hemen hepsi gümrükte takılmaktadır.

Oyla:

emre4215

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 PRO
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi aynı cihaz zaten. K20 asya ülkeleri için üretilen sürüm, mi 9t ise avrupa ve batı ülkeleri için üretilen sürüm.

GSM bandlarında farklılıklar var. Tavsiyem forumdaki ilgili kategorideki başlıkları incelerseniz almadan önce, daha kolay karar verebilirsiniz.

Ayrıca Türkiye'de yaşıyorsanız AliExpress den sipariş verme konusunda dikkatli olun çünkü bu tür ürünlerin hemen hemen hepsi gümrükte takılmaktadır.
Foruma baktım ve hâlâ kararsızım , band 20siz kullanıyorum şuan telefonumu ve sıkıntım yok. Aradaki fiyat farkı dolayısıyla K20 Pro daha ağır basıyor galiba onu alacağım . Şuan ABD deyim satın alma konusunda sıkıntım yok.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kırsal alanlarda ve şehirden uzak mevkilerde çok zaman geçirmiyorsanız büyük bir eksiklik hissetmezsiniz. Band 20 uzun menzil çalışan bir band dolayısı ile zururi durumlar için ihtiyaç olmakta. Örneğin şebeke istasyonlarına çok uzak konumlarda bulunduğunuz da sinyal band 20 üzerinden iletilir menzil uzun olduğu için. Seçim sizin yaşamınıza bağlı daha çok.

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
hocam bir dakka bile düşünme 9t pro al ,çünkü global sürüm .ben şahsen birsürü hata sıkıntı yaşıyorum daha telefonu kullanamadım bunlar yüzünden .kendini sıkıntıya sokmaya değmez.

Oyla:
Üst Alt