Çözüldü 9t pro kapanmayan pop up kamera

Urator

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf aslan
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Evolutionx 4.3
Telefon Modeli
Mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Görüntülü konuşma sırasında telefonu yeniden başlattım ön kamera açık kaldı.
Birçok şey denedim cihaz rootlu olduğu için motor kontrol uygulamasından da kapatmaya çalıştım ama olmadı. kamerada sorun yok hem ön kameraya geçtiğimde çalışıyor hem de bildirim ledi çalışıyor ama arka kameraya geçince kamera kapanmıyor.
Evolutionx telegram grubunda persist dosyasını sabitlemişler onu da denedim ama sorun çözülmedi temiz kurulum yapmak için recovery firmware indirdim ama onu da twrp den yüklerken sorun yaşadım. Geçersiz zip dosyası biçimi diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200514-181353448.jpg
    Screenshot_20200514-181353448.jpg
    234,5 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20200514-183217535.jpg
    Screenshot_20200514-183217535.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 20

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Görüntülü konuşma sırasında telefonu yeniden başlattım ön kamera açık kaldı.
Birçok şey denedim cihaz rootlu olduğu için motor kontrol uygulamasından da kapatmaya çalıştım ama olmadı. kamerada sorun yok hem ön kameraya geçtiğimde çalışıyor hem de bildirim ledi çalışıyor ama arka kameraya geçince kamera kapanmıyor.
Evolutionx telegram grubunda persist dosyasını sabitlemişler onu da denedim ama sorun çözülmedi temiz kurulum yapmak için recovery firmware indirdim ama onu da twrp den yüklerken sorun yaşadım. Geçersiz zip dosyası biçimi diyor
Hocam rom kurmayi denediniz mi. Geçen bende oxy rom kuruduğumda dışarıda kalmıştı. Yeni miui rom yükledim sorunsuz girmişti yerine.

Oyla:

Urator

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf aslan
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rom kurmayi denediniz mi. Geçen bende oxy rom kuruduğumda dışarıda kalmıştı. Yeni miui rom yükledim sorunsuz girmişti yerine.
Hocam şu an deniyorum çoğu en son sürüm firmware istiyor onu da guncelleyemediğim için kuramadım bakalım havoc os kurulacak mı büyük ihtimalle romdan dolayı

Farklı rom kuramadım kurmak için sanırım data yı da silmek gerekiyor ben de şimdilik bıraktım bakalım MIUI 12 çıkınca onda denerim

Son düzenleme:
Oyla:

Urator

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf aslan
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 12 tabanlı eu roma geçince kamera düzeldi artık sorunsuz çalışıyor daha öncesinde format data falan yapsam da aosp romlarda olmamişti

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-08-11-46-06-224_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-06-08-11-46-06-224_com.android.settings.jpg
    182,3 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:
Üst Alt