- Adım
- Utku
- Cihazım
- Mi 9 T
- Konular
- 4
doğru kurduğunuza emin misiniz bende hiçbir sorun yok. format data ve 4 wipeli kurulum yapınyükleme çok kasıyor
doğru kurduğunuza emin misiniz bende hiçbir sorun yok. format data ve 4 wipeli kurulum yapınyükleme çok kasıyor
iki defa kurdum herşeyi yaptım ama bölge çince oluyor başka bir bölge seçemiyorum. Arayüz çok kasıyor bende geçişlerde baya takılıyordoğru kurduğunuza emin misiniz bende hiçbir sorun yok. format data ve 4 wipeli kurulum yapın
Mi hesabınızdan ve tüm hesaplardan çıkın, tekrar kurun o sırada bölge sorariki defa kurdum herşeyi yaptım ama bölge çince oluyor başka bir bölge seçemiyorum. Arayüz çok kasıyor bende geçişlerde baya takılıyor
Rom dan sonra magisk yüklüyorum sorun onda olabilir mi?Mi hesabınızdan ve tüm hesaplardan çıkın, tekrar kurun o sırada bölge sorar
Ben gelecek diye biliyordum. Kötü oldu bu.Maalesef süper wallpaper yok zaten mi9t ye gelmeyecekti.
Mi 9t için test edemedim ama pro olanda animasyonlar 11 hala. Hatta simge animasyonları bile yok. Sizin cihazda mevcut mu bahsettiğim animasyonlar?Animasyonlar da 12 animasyonu. Miui 11 değil.