Global Miui'dan gçtiysen son sürüm FW ondan sıkıntısız geçmiş olabilirsin.
Yok diye biliyorum hocam.
Varmış valla helal olsun. Grus'a rom çıkması güzel. FW linkini atiyim ama hangisini öneriyorlardır bilimiyorum bunla deneyin isterseniz.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşöyle bir link buldum ama FW filan nereden bulucam acaba biraz daha bakayım
hocam sizin fw dosyası 73 mb benim baktığım yerde dosyalar 2-3 gbVarmış valla helal olsun. Grus'a rom çıkması güzel. FW linkini atiyim ama hangisini öneriyorlardır bilimiyorum bunla deneyin isterseniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Firmware, salt okunur olarak yalnızca okunabilir olan ve silinmeyen, sadece güncelleme yapabileceğimiz çevre donanımlar içinde adsl modem, mp3 çalar, uydu alıcıları ve yazıcılar gibi birimler içinde bulunarak tüm bu çevre birimlerinin görevleri ve işlevlerinin ne olduğunu söz konusu donanımlara bildiren küçük bir yazılımdır.Fw yi neden flashlıyorsunuz ?
Aynen Çin FWsi kurduğumuzda redmi ye dönüyor açılış yazısı.Firmware, salt okunur olarak yalnızca okunabilir olan ve silinmeyen, sadece güncelleme yapabileceğimiz çevre donanımlar içinde adsl modem, mp3 çalar, uydu alıcıları ve yazıcılar gibi birimler içinde bulunarak tüm bu çevre birimlerinin görevleri ve işlevlerinin ne olduğunu söz konusu donanımlara bildiren küçük bir yazılımdır.
Miui Romlarda rom içerisinde Firmware olduğu için flaşlamayız ancak aosp romlarda rom açılmazsa yada verimli çalışmazsa firmware flaşlanması gerekiyor.
Bu dosya içerisinde farklı farklı kodlar mevcut açılış ekranındaki Redmi,Mi yazısından tutun da cihaza ait modem dosyalarının da içinde bulunduğu bir sistemdir.
detaylar için İpucu - Firmware Nedir? Güncel İndirme Bağlantıları bu konuya bakabilirsiniz.
Arada verdiğim linkten sitesini kontrol edip Firmware güncellemesi yapabilirsinizBen miroom dan geçtim evolution x romuna hiçbir sorun yaşamadım sadece şebeke sıkıntısı vardı o da imei den kaynaklı şuan imei değiştirdim kafam rahat![]()