- Adım
- Samet
- Cihazım
- Xiaom mi 9 pro
- Konular
- 1
Yardım - Turbo şarj hakkında Hocam burda Forumdan bir arkadaşımız aynı konuyu açmış zaten. Hatta sizde yorum yazmışsınız. Tekrardan konu açmanıza gerek yok bence.Arkadâslar hızlı şarja gecmiyor kendi evimde özellikle bi zaman olduktan sonra hızlı sarja gecmiyor tüm prizleri deniyorum olmuyor bazen oluyor bazen olmuyor
Olsun kardeş zararı ne ..konu yenilendikçe faydası olur bence.Yardım - Turbo şarj hakkında Hocam burda Forumdan bir arkadaşımız aynı konuyu açmış zaten. Hatta sizde yorum yazmışsınız. Tekrardan konu açmanıza gerek yok bence.
hocam olay konu yenilenmesi değil bir konu varken birden fazla konu olmasın diye.Aynı konu üzderinden gitmek amaç zaten forum siz oraya yazdıkça konuyu öne çıkarıyor.Lütfen dikkat edelim.Olsun kardeş zararı ne ..konu yenilendikçe faydası olur bence.
Kerdeşler sizlerde haklısınız fakat bende..hocam olay konu yenilenmesi değil bir konu varken birden fazla konu olmasın diye.Aynı konu üzderinden gitmek amaç zaten forum siz oraya yazdıkça konuyu öne çıkarıyor.Lütfen dikkat edelim.
Hızlı şarj olmuyor ki cihaz adaptörünüzde yada ara kablonuzda sıkıntı var 30 watt gelmiyor cihazaArkadâslar hızlı şarja gecmiyor kendi evimde özellikle bi zaman olduktan sonra hızlı sarja gecmiyor tüm prizleri deniyorum olmuyor bazen oluyor bazen olmuyor
Usta dükkandayken yada başka bir yerdeyken böyle bi sorunla karşılaşmiyorum evimde hızlı şarja gecmiyor yada bazen geciyor bazen gecmiyor acaba binanınnyada dairenin elektrik akımı yada voltajı falanmı düsük gelio tüm prizlede denedim teşekkur edemHızlı şarj olmuyor ki cihaz adaptörünüzde yada ara kablonuzda sıkıntı var 30 watt gelmiyor cihaza
Kardeş kabloda cok küzük acıklık,yırtılma varmis degistirdim geciyor hızlı şarja ilginiz icin tesekkür ederimTelefonuzu sıfırlayıp tekrar denemenize öneririm