Çözüldü .

Berkeshn34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
.

Son düzenleme:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bayramdan dolayı servisin kapalı olduğunu, kargoların çalışmadığını umarım biliyorsunuzdur. Bu bağlamda lütfen öncelikle sinirlerinize hakim olun sonrasında da bayram bitip servis çalışmaya başladığında tekrar servisle iletişime geçiniz. Emin olun bir servis sizin cihazınızı çalmaz. Ve hatta cihazınız elinize ulaştıktan sonra bu yazınızdan ötürü başınız dahi ağrıyabilir. Öfkeyle kalkan zararla oturur derler, lütfen sakin olun ve bayram sonrası servisle iletişime geçiniz.

Oyla:

Berkeshn34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bayramdan dolayı servisin kapalı olduğunu, kargoların çalışmadığını umarım biliyorsunuzdur. Bu bağlamda lütfen öncelikle sinirlerinize hakim olun sonrasında da bayram bitip servis çalışmaya başladığında tekrar servisle iletişime geçiniz. Emin olun bir servis sizin cihazınızı çalmaz. Ve hatta cihazınız elinize ulaştıktan sonra bu yazınızdan ötürü başınız dahi ağrıyabilir. Öfkeyle kalkan zararla oturur derler, lütfen sakin olun ve bayram sonrası servisle iletişime geçiniz.
.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Son düzenleme:
Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Bir servis ne diye telefon çalsın. Tabir yanlış olmuş. Bir yanlışlık vardır.

Oyla:
Üst Alt