- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- GM Elite
- Konular
- 3
Acilll...!!900 tl ye kadar kutulu garantili redmi 5 plus yada mi 5x alınır
başlık sahibi ilgilenmezse durumu bildirirseniz ilgilenirim.1200 redmi 5 plus 64 22 ay garantili kutusu herşeyi dahil sıfır çizik
tşkr ederim hocam dediğim fiyattan fazla yukarı çıkamam yoksa sıfır alırdım1200 redmi 5 plus 64 22 ay garantili kutusu herşeyi dahil sıfır çizik
kusura bakmada 2000 tlik cihazı yazmadım yazdığım cihazın sıfırı 1.300-1.400 civarıXiaomi kalitesi malum sanmıyorum bu kadar düşük fiyata sağlam cihaz bulsanız.
Şu an 1600tlden aşağıya Global sürüm 5 Plus yok piyasada. O fiyatlar dolar yükselmeden önceydi.tşkr ederim hocam dediğim fiyattan fazla yukarı çıkamam yoksa sıfır alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kusura bakmada 2000 tlik cihazı yazmadım yazdığım cihazın sıfırı 1.300-1.400 civarı
araştır o zaman gitti gidiyora filan bak dolar deyip fırsatçılık yapmanın alemi yok arkadaş ben bir fiyat yazmışım satmak isteyen satar neden saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz kiŞu an 1600tlden aşağıya Global sürüm 5 Plus yok piyasada. O fiyatlar dolar yükselmeden önceydi.
Şu an hala o fiyata satılan cihazlar var ama Çin sürümü hepsi.
Çünkü buradaki adam telefonuna iyi bakar. O Sahibinden gibi sitelerde satılan ucuz telefonların hepsi hasarlı, kırıktır neden ucuz sanıyorsunuz ?araştır o zaman gitti gidiyora filan bak dolar deyip fırsatçılık yapmanın alemi yok arkadaş ben bir fiyat yazmışım satmak isteyen satar neden saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ki
buraya ilan veren sahibindene veya letgoya ilan veremez diye bir kuralmı varda sadece sağlamı burda oluyorÇünkü buradaki adam telefonuna iyi bakar. O Sahibinden gibi sitelerde satılan ucuz telefonların hepsi hasarlı, kırıktır neden ucuz sanıyorsunuz ?
Bilgilendirme yapıyoruz burada. Yalansa yalan diyin ?