Sonuçta Google olsun Xiaomi olsun ayarlardan sözlük açtığınızda ve parola takibini ayarladığınız zaman depolama yapılıyor. İsim özünde hiç biri tam güvenli sayılmaz. Ben Google klavye kullanıyorum. Xiaomi klavyede tek elle kullanma özelliğini bulup deneyemedim.Xiomi klavye kullanımı nasıldır.güvenli mi
olmuyor sürekli durulduruldu hatasi veriyor gboard klavye çok sıkıntılı bi klavye Samsung klavyesi çok güzel ama sanırım desteklemiyor gboard klavye de boşluk tuşu çok küçük olduğundan yazarken emoji tuşuna basıyoruz oda sıkıntı oluyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkten indirip yükleyin ardından telefonun ayarlardan Dil ve Giriş ten Samsung klavyeyi seçin çalışırmi bilmem ama deneyin bi
Xioami klavyesi yaptım hemen hemen alıştım fakat oto düzeltmeleri gboard kadar iyi değil ama en azından boşluk yokolmuyor sürekli durulduruldu hatasi veriyor gboard klavye çok sıkıntılı bi klavye Samsung klavyesi çok güzel ama sanırım desteklemiyor gboard klavye de boşluk tuşu çok küçük olduğundan yazarken emoji tuşuna basıyoruz oda sıkıntı oluyor