İnceleme 9.5.3 güncellemesi

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Arkadaşlar şu volte desteği nasıl oluyor bilen varmı. Yıldız kareli kodla menü geldi aktifleştirdim ama hiçbirşey olmuyor. Normalde hattımda volte aktif

Emrefstk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Yeni guncellemeyi kurdum arksdaslar. tam ekran gorunumu gelmiş cok guzel oldu ayni iphone x kalitesinde. Bildirimi toparlamislar artık çift parmağa gerek kalmamış ancak önceki sürümde kilit ekraninda cevaplayabilirken şimdi kaldırmışlar :/ temizleyiciyi ayri bir app olarak koymuslar ve güvenlik programı biraz daha seçeneği artmış kendi içinde. Miui forumda pil çabuk tükeniyor demişler bunu telefonun sarji full olduktan sonra degerlendiricem. Sizinde gözünüze çarpan birşey var mı?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhabalar bende redmi 5 plus çin versiyonu var ama 9.5 güncellemesi henüz gelmedi normal mi global versiyona mı geldi sadece

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Arkadaşlar şu volte desteği nasıl oluyor bilen varmı. Yıldız kareli kodla menü geldi aktifleştirdim ama hiçbirşey olmuyor. Normalde hattımda volte aktif
Volteyi bizim operatörler xiaomi cihazları desteklemiyor görüyor malesef. Yine dene istersen turkcellsen hdses yazıp 2222 ye gönder

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4

tosunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosunkaya
Cihazım
Samsung S10
Konular
4
Hocam hattımda volte zaten aktif telefonda aktif olmuyor.
kardeşim şu konuya gelir misin, aynı sorun var.

hatta volte var. s8'e takınca çalışıyor. redmi note 4x imei girili olan simde volte özelliğini de kodla açtım, çağrı yapılmıyor. imei orij olan sim 2'de sorunsuz çalışıyor. zaten çağrı yapılırken 3g'ye düşüyor. birçok kişi imeiyle alakası olmadığını söylemiş. muhtemelen aynı sorun sende de var.
Yardım - Redmi Note 4X VoLTE ve Çağrı Sırası 4G ve IMEI Sorunu

Üst Alt