Bölge ile alakalı bir durum yok. Nightly sürüm rastgele kullanıcılara gelen bir güncelleme denemek için. Eğer hata ve şikayet gelmez ya da az gelirse aynı güncellemeyi tüm kullanıcılara gönderiyorlar.Hayırlı akşamlar hocam güncelleme için bölge değişikliği yapmamıza gerek var mı bende 9.1.1 görünüyor da
Yüklemedim. Bugün yükleyim dedim baktım yok. Demek ki anlık sundukları bir güncelleme idi şimdi yine 9.1.1 0 sürün güncellemesi çıkıyor. Sanırım bir müddet daha 8.5.3.0 da kalacağım.Bence yapın hocam miui 9 da telefon daha bir hızlı çalışıyor ayrıca yeni birkaç özellikler var telefonu kullanışlı yapan. Bu güncellemelerde güvenlik güncellemeleri de oluyor sırf bu yüzden bile yapmanızı öneririm.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yükleyen arkadaşlar vardı forumda onlar da 8.5.3.0 a düşürme yollarını aradılar. O yüzden yüklemek istemedim mevcut sürümde telefonum gayet iyi çalışıyor. Ara sıra parmak izi sorun çıkarsa da gerek şebek gerek gps olsun telefon akıcılığı olsun memnunum. Bakalım biraz daha beklemek de fayda var. Sağolun yine de tavsiyeniz için.Onu yükle hocam. Dene yani çekinme bence
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi