- Adım
- Mehmet Can
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 28
Hocam mi Max 2 için olan sürüm de size mi ait ?
Yok hocam ben yapsam zaten ilk burada paylaşırım bana ait değil...Hocam mi Max 2 için olan sürüm de size mi ait ?
Tamam teşekkür ederim hocam.Yok hocam ben yapsam zaten ilk burada paylaşırım bana ait değil...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam olarak buradan bir şey belli olmuyor şimdi bende kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok acaba uygulama ile ilgili sorunmu?İsaretledigim kisimda ekranı aşağı yukarı hareket ettirince dalgalı bozulmaya dikkat ettinizmi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ekranı aşağı yukarı hareket ettirirken dikkat et üstad. Anlık bozulma oluyor.ss alamıyorum ama videoyu deneyeyimTam olarak buradan bir şey belli olmuyor şimdi bende kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok acaba uygulama ile ilgili sorunmu?
RESURRECTİON REMİX v7.0 By Escobar1945
Güç menüsündeki ekran kaydedici de calışmıyorTam olarak buradan bir şey belli olmuyor şimdi bende kontrol ettim herhangi bir sıkıntı yok acaba uygulama ile ilgili sorunmu?
RESURRECTİON REMİX v7.0 By Escobar1945
Hayır hocam bir problem yok bende olsa zaten söylerdim konu başında söylediğim gibi kaynaktan derledim ve bir gün boyunca test ettim kullanıma engel teşkil edecek bir problem olmadığına kanaat getirdiğim için paylaştım kullanıcılar için önemli olan sırasıylaEkranı aşağı yukarı hareket ettirirken dikkat et üstad. Anlık bozulma oluyor.ss alamıyorum ama videoyu deneyeyim
Hayır hocam çalışıyor ekran kaydı 720- 480 seçenekleri çıkıyor bastığınız da hangisi ile kayıt yapmak isterseniz eğer basılı tutarak ekran kaydı başlıyor...Ekranı aşağı yukarı hareket ettirirken dikkat et üstad. Anlık bozulma oluyor.ss alamıyorum ama videoyu deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güç menüsündeki ekran kaydedici de calışmıyor