- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
MiUi Candır
Ne zaman yayinlarsiniz hocam. Denemek isterim. Elinize sağlık bu arada.Konuyu hortlatayım ama bu romla değilGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
skorpi dede,Çatlatın hocam, çatlatın bizleri....Mido mu alsam diye düşünüyorum ama sonra vaz geçiyorum...5.5 inch çok küçük bana
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Var var ama şu an için yüklemesi bir sıkıntı, kullanımı bir sıkıntı....öyle olmasa ben çoktan yüklerdim zatenskorpi dede,
valla zor duruyorum biliyorsunuz.
mi max 3 için bi olaydı
Buradan da söyleyebilirsiniz hocam buyrun özel mesajlara bakmıyorum .Escobar hocam kişsel olarak size ulaşabilir miyim birkaç soru soracam mesaj kutunuz açık olmadığı için buraya yazıyorum.
ben sizin sözünüzden çıkmam hocam,Var var ama şu an için yüklemesi bir sıkıntı, kullanımı bir sıkıntı....öyle olmasa ben çoktan yüklerdim zaten
Kaynak kodlarını bekliyorum, açıklandığında çok iyi sorunsuz çalışan romlar göreceğiz ve bize ait özel rom yaptıracağım Sayın Escobar1945 hocama...o da zaten sabırsızlıkla bekliyor bizim için bir şeyler yapmak için
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Estağfurullah hocam, EU şu an için en iyisi, her hafta cuma günü kıpraşmak şimdilik yeterliben sizin sözünüzden çıkmam hocam,
kıpraşma dediniz,
eu da çakılı kaldım.