Hangi romdasınız şu anda?Custom kernel yüklüyken direk wipe yapmadan güncellemek sorun çıkarır mı üstadım
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır olmadı mi6 için offical yahut unoffical sürüm mevcut ise deneyip sonucu görebilirsiniz...Emeğinize sağlık. VoWIFI deneme şansınız oldu mu? Eğer çalışıyorsa mi6 ya yüklemeyi düşünüyorum
Kolay gelsin
Zannetmiyorum hocam neticesinde direkt olarak install yaparak ve sonunda wipe cache yapacağınız için eski rom artıkları silinecek ve sorunsuz bir şekilde kurulum olacaktır..Sizin bir önceki sürümde hocam
Rica ederim galiba ben bu roma aşık oldumTeşekkürler hocam. Uzun süre bu romdayım artık
GÜNCELLEME:
Advanced kontrol paneli eklendi
Kernel 3.18.132 Leviathan olarak değiştirildi
Hava durumu ile ilgili konum sorunu çözüldü
Ve offical değişikler.....
KURULUM ÖNEMLİ!!!!!!
Bir önceki ilk sürümde olan kullanıcılar için geçerli
Direkt olarak eski sürüm üzerine wipe yapmadan romu install edin kurulum bittikten sonra dalvic cache yaparak cihazı yeniden başlatın....veri kaybı yaşamadan güncellemiş olacaksınız
NEDENİ:
Bu sürümde cihaz ağacı kernel ve vendor yeniden inşa edildi eski sürümde olanlar yukarıdaki talimata göre kurulum yapacaksınız klasik yöntem ile yükleme yapacak olursanız eğer problem ile karşılaşacaksınız ne gibi (şebeke sorunu, kilit ekranı ve parmak izi okuyucu çalışmıyor) İl defa kurulum yapacaklar ise konu başındaki anlatıma göre twrp den temizlik yaparak sorunsuz bir şekilde kurulum yapabilirsiniz.....
Download RR-P-v7.0.0-20190128-mido-Unofficial
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi günlerde kullanın...
RESURRECTİON REMİX v7.0 By Escobar1945
Saygıdeğer sevgili Escobar1945 hocam, sizi çok sıkı takip ettiğimi zaten biliyorsunuz, hayranınız olduğumu da söylememe gerek yok sanırım...Rica ederim galiba ben bu roma aşık oldum
Kilit ekranı hava durumu bildirim sorunu düzeldi..Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
RESURRECTİON REMİX v7.0 By Escobar1945