- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi5s
- Konular
- 4
Harun hocam epic romu denedim değişiklik arıyorum hala
Bu romu deneme fırsatınız oldu mu tavsiyelerinizi almak isterim 
birazdan yüklüyorum cihazda twrp yoktu yükledim romu indirdim şarj dolmasını bekliyorum yarım saate yükleyip ilk İzlenimleri aktarırim beklemede kalınHarun hocam epic romu denedim değişiklik arıyorum halaBu romu deneme fırsatınız oldu mu tavsiyelerinizi almak isterim
![]()
birazdan yüklüyorum cihazda twrp yoktu yükledim romu indirdim şarj dolmasını bekliyorum yarım saate yükleyip ilk İzlenimleri aktarırim beklemede kalın
MI 5s Global Beta 8.2.2
Abi fena güldüm yaAh hocam, keşke aynı cihazlara sahip olsaydık, ben birini, Siz diğerini denerdiniz
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Harun hocam bu twrp de dosya şifrelemeBu arada xda da kamera konusunda dedikleri dosya şifreleme varsa çalışmayabilir..
Twrp dosya şifreleme vardı format data yaparak kaldırdım ve kamera uygulaması çalışıyor hatta port Google camera uygulaması ile ön kamera portre modu çalışıyor.ayrica ağır çekim için magisk modülü cikarmislar yukleyince çalışıyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Harun hocam bu twrp de dosya şifreleme olayı için nasıl format data yapicaz?Bu arada xda da kamera konusunda dedikleri dosya şifreleme varsa çalışmayabilir..
Twrp dosya şifreleme vardı format data yaparak kaldırdım ve kamera uygulaması çalışıyor hatta port Google camera uygulaması ile ön kamera portre modu çalışıyor.ayrica ağır çekim için magisk modülü cikarmislar yukleyince çalışıyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Wipe seçeneğine tıklayın sağ tarafta format data yazar oraya tıklayın ve klavye ile yes yazıp enter yapın herşey sifirlanacaktir bilginizeHarun hocam bu twrp de dosya şifreleme
Harun hocam bu twrp de dosya şifreleme olayı için nasıl format data yapicaz?