Buyrun hocamBu arada kamera 60 FPS video çekmiyor magixten acaba nasıl kurabiliriz indirme dosyasını bulamadım da
pil konusunda nasıl hocam cimri mi?Cafe sürümü çok çok iyi çok stabil ve muazzam akışkan harika fakat ufak bir sorunum var neden ön kamera 5mp gösteriyor ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son sürümde caf destekli değil galiba hocam?Yeni gelen aosp tabanlı güncellemeyi daha çok beğendim. Yeni r34 güncellemesinden midir bilmiyorum çok akıcı ve stabil geldi. Şarj konusunda da öyle. Şöyle bir ekran görüntüsü bırakayım anlık;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son sürümde caf destekli değil galiba hocam?
Bende indiriyorum şuan hocam deneyeceğimİki ayrı sürüm olarak güncelleme alıyor hocam. Aosp ayrı, Caf ayrı güncelleniyor. Dün gelen güncelleme aosp içindi. Ben tutuldum son gelen aosp güncellemesine, inanılmaz akıyor rom. Bataryada Miui'ı aratmıyor.
uygulamanın ismi nedir hocam acaba?Yeni gelen aosp tabanlı güncellemeyi daha çok beğendim. Yeni r34 güncellemesinden midir bilmiyorum çok akıcı ve stabil geldi. Şarj konusunda da öyle. Şöyle bir ekran görüntüsü bırakayım anlık;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende indiriyorum şuan hocam deneyeceğim
Ex Kernel Manageruygulamanın ismi nedir hocam acaba?