- Adım
- ZEKİ
- Cihazım
- Mİ9T
- Konular
- 75
Ben kurdum kamera MIUI kötü geldiIşık normal gibi.
Ağır çekim modu çalışmıyor![]()
Ben kurdum kamera MIUI kötü geldiIşık normal gibi.
Ağır çekim modu çalışmıyor![]()
kamera dışında nasıl peki dostumBen kurdum kamera MIUI kötü geldi
Camera dışında bazen arayüz donma yapıyor bazen uygulama dokundugunda sessiz kalabiliyor başka herhangi hataya denk gelmedimkamera dışında nasıl peki dostum
Başka kamera uygulamaları yükleyip deneyeceğim bakalımBen kurdum kamera MIUI kötü geldi
Yok değişir hocam tuş ayar kısmını kurcala orada hatta parmak izi okuyucu bile dokunmatik Ana ekrana dönüyorBaşka kamera uygulamaları yükleyip deneyeceğim bakalım
Geri tuşunun solda olması kötü olmuş. Değişmiyor da sanırım
Ayar kısmı tam olarak nerede hocam?Yok değişir hocam tuş ayar kısmını kurcala orada hatta parmak izi okuyucu bile dokunmatik Ana ekrana dönüyor
arkadaşım yaklaşık 2 haftadır Pixel3ROM-9-dipper-Official-Nov-20181121 isimli romu kullanıyorum, telefonla fazla işim olmadığı için vede mi arayüzüne ısınamadığımdan bana ilaç gibi geldi, miu 11 arayüzü çıkana kadar devam..Hocam denedinizmi, yorumlarınız nedir acaba
ben henüz uzun süre kullanmadım hocam, ama aksiyon istiyorsanız denemenizi tavsiye ederimTeşekkür ederim, deneyelim bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Global stableden bu roma gecmeye değermi hocam sizce, fikrinizi öğrenmek isterim