- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Mi8
- Meslek
- Serbest Fotoğrafçı
- Konular
- 14
Bu kadar basitmiydiAyarlar - Güvenlik - Smart Lock - Güvenilir Yüz
Bu kadar basitmiydiAyarlar - Güvenlik - Smart Lock - Güvenilir Yüz
Uygulamanın arkaplanda internet kullanımı kısıtlanmış olabilir ya da bir şekilde arkaplanda çalışmayı durduruyor. Emin olamadım ben, böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. İnternet bağlantı tasarrufu gibi ayarlara Bi göz atın.alperozd hocam WhatsApp bildirimleri bazen anlık geliyor bazen uygulamaya girmeden gelen mesajları göremiyorum. Sürekli anlık bildirim almak için ne yapmam gerekiyor. Ayrıca pil tasarrufu kısıtlama falan yok onları kontrol ettim.
Tüm ayarları kontrol ettim hocam kısıtlama söz konusu değil genelde geliyor ama bazen girince 30 mesaj aynı anda geliyor. Birde tam olarak stabil değil gözlemlediğim kadarıyla az önce telefon çalıyor ama tepki yok arayan görünmüyor yeniden başlattım cevapsız çağrı olarak göründü. Ama genel anlamda memnunum.Uygulamanın arkaplanda internet kullanımı kısıtlanmış olabilir ya da bir şekilde arkaplanda çalışmayı durduruyor. Emin olamadım ben, böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. İnternet bağlantı tasarrufu gibi ayarlara Bi göz atın.
Dm verity işe yaramıyor mu?Pie Plus ve Pie sürümleri yayınlandı, eğer encrypted dosya sisteminiz varsa güncellemeyi yapmayın. Cihaz açılmaz. Yok illa yapocam diyorsanız full backup alın ki geri dönebilin.
DM verity ile alakalı bir sorun değil ne yazık ki. Zaten o da bu işe yaramıyor.Dm verity işe yaramıyor mu?
Encrypted derken hocam açar mısınız biraz daha?Pie Plus ve Pie sürümleri yayınlandı, eğer encrypted dosya sisteminiz varsa güncellemeyi yapmayın. Cihaz açılmaz. Yok illa yapocam diyorsanız full backup alın ki geri dönebilin.