Rom [9.0][AOSP/CAF] MI 8 Pixel Experience [25.08.19]

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Ayarlar - Güvenlik - Smart Lock - Güvenilir Yüz
Bu kadar basitmiydi :) şuan eu roma döndüm ama bugün temiz kurulumla pixel e geçicem geçtikten sonra takıldığım yerleri size sorarım :) birde şuan MIUI da yüz verisi ekledikten sonra kilit ekranında bildirimler yüzümüzü gördükten sonra içeriği gösteriyor bu romda da mevcutmu böyle birşey?

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
alperozd hocam WhatsApp bildirimleri bazen anlık geliyor bazen uygulamaya girmeden gelen mesajları göremiyorum. Sürekli anlık bildirim almak için ne yapmam gerekiyor. Ayrıca pil tasarrufu kısıtlama falan yok onları kontrol ettim.

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
alperozd hocam WhatsApp bildirimleri bazen anlık geliyor bazen uygulamaya girmeden gelen mesajları göremiyorum. Sürekli anlık bildirim almak için ne yapmam gerekiyor. Ayrıca pil tasarrufu kısıtlama falan yok onları kontrol ettim.
Uygulamanın arkaplanda internet kullanımı kısıtlanmış olabilir ya da bir şekilde arkaplanda çalışmayı durduruyor. Emin olamadım ben, böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. İnternet bağlantı tasarrufu gibi ayarlara Bi göz atın.

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Uygulamanın arkaplanda internet kullanımı kısıtlanmış olabilir ya da bir şekilde arkaplanda çalışmayı durduruyor. Emin olamadım ben, böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç. İnternet bağlantı tasarrufu gibi ayarlara Bi göz atın.
Tüm ayarları kontrol ettim hocam kısıtlama söz konusu değil genelde geliyor ama bazen girince 30 mesaj aynı anda geliyor. Birde tam olarak stabil değil gözlemlediğim kadarıyla az önce telefon çalıyor ama tepki yok arayan görünmüyor yeniden başlattım cevapsız çağrı olarak göründü. Ama genel anlamda memnunum.

cresitc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Reşit
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bu romda google camerada selfiler ters mi çekiliyor orijinal romdaki gibi?

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
Pie Plus ve Pie sürümleri yayınlandı, eğer encrypted dosya sisteminiz varsa güncellemeyi yapmayın. Cihaz açılmaz. Yok illa yapocam diyorsanız full backup alın ki geri dönebilin.

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Pie Plus ve Pie sürümleri yayınlandı, eğer encrypted dosya sisteminiz varsa güncellemeyi yapmayın. Cihaz açılmaz. Yok illa yapocam diyorsanız full backup alın ki geri dönebilin.
Dm verity işe yaramıyor mu?

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Encrypted derken hocam açar mısınız biraz daha?

Üst Alt