Rom [9.0][AOSP/CAF] MI 8 Pixel Experience [25.08.19]

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Burada sadece fw var diye biliyorum. Fw+vendor gerekiyor çoğu romda en temiz kurulum için. Fw+vendor dosyasıda iş görür ama havoc geliştiricisi direk rom dosyasının flashlanmasını öneriyordu.
Wipe yaparken vendor u silmiyorum ben. Dalvik,cache,system ve data silinmesi yeterli. Ardından firmware yükleyip daha sonra da rom + gapps + dm verity yüklenirse tamamdır :)

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Wipe yaparken vendor u silmiyorum ben. Dalvik,cache,system ve data silinmesi yeterli. Ardından firmware yükleyip daha sonra da rom + gapps + dm verity yüklenirse tamamdır :)

Konu vendoru silip silmemek değil hocam. Romlar güncellendikçe güncel vendorlar üzerine inşa ediliyor. O yüzden de güncel vendor flashlayıp, üzerine de rom dosyasını kuruyoruz. Yani sürekli aynı vendor sürümünde kalınamıyor. :)

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Konu vendoru silip silmemek değil hocam. Romlar güncellendikçe güncel vendorlar üzerine inşa ediliyor. O yüzden de güncel vendor flashlayıp, üzerine de rom dosyasını kuruyoruz. Yani sürekli aynı vendor sürümünde kalınamıyor. :)
Teşekkürler :)

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Pixel romdada lineage os gibi yukarıdaki çentik yanlarındaki ovalleştirmelerde pixellerin belli olması devam ediyormu ? yoksa miui gibi ovalleştirmeyi tam olarak yapabilmişlermi ?

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Arkadaşlar amatörüm biraz. İlk defa rom yükleyeceğim. Şuan global stabil yüklü. Sanırım önce bootloader kiliti açılması gerekiyor. 15 gün bekleyecekmiyim?

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Arkadaşlar amatörüm biraz. İlk defa rom yükleyeceğim. Şuan global stabil yüklü. Sanırım önce bootloader kiliti açılması gerekiyor. 15 gün bekleyecekmiyim?
Süre değişebiliyor ama genelde 15 gün veriyor. Forumda bootloader kilidi açma konusu mevcut

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Hocam bootloader açıldı. Üstelik bir hafta sürdü sadece. TWRP şimdi sırada twrp mi var ve nasıl yüklerim?

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam bootloader açıldı. Üstelik bir hafta sürdü sadece. TWRP şimdi sırada twrp mi var ve nasıl yüklerim?
Hocam global rom yüklemek için açtıysanız twrp yüklemeye gerek yok, fastboot rom yüklemeniz gerekiyor miflash ile clean all işaretleyip

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Hocam global rom yüklemek için açtıysanız twrp yüklemeye gerek yok, fastboot rom yüklemeniz gerekiyor miflash ile clean all işaretleyip

yok hocam bu başlıktaki romu yüklemeye çalışıyorum. yükleme adımlarına bakıyorum.
wipe data factory tamam
flash rom tamam
ama Flash Dm-verity and reboot into TWRP bunu anlamadım. birde yüklemeden önce en son miui flashlayın sonra romu flashlayın diyor ne alaka anlamadım.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
yok hocam bu başlıktaki romu yüklemeye çalışıyorum. yükleme adımlarına bakıyorum.
wipe data factory tamam
flash rom tamam
ama Flash Dm-verity and reboot into TWRP bunu anlamadım. birde yüklemeden önce en son miui flashlayın sonra romu flashlayın diyor ne alaka anlamadım.
Hocam bu romu yüklemek istiyorsan oradaki MIUI versiyonunu yüklemen lazım önce. onun üzerine kurulmuş çünkü bu rom. Ve diğer tüm yönergeleri harfiyen yapmanız lazım

Üst Alt