Rom [9.0][AOSP/CAF] MI 8 Pixel Experience [25.08.19]

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
valla onu da denedim onuda hocam.. sonuç aynı.. yükleniyor. sadece komut sisteminden boot verdiğimde açılıyor :( twrp giriyorum dosa isimleri hep karman çorman :( anlamadım.. sorun ne...

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
valla onu da denedim onuda hocam.. sonuç aynı.. yükleniyor. sadece komut sisteminden boot verdiğimde açılıyor :( twrp giriyorum dosa isimleri hep karman çorman :( anlamadım.. sorun ne...

Hocam belli ki eksik, bilinçsiz yaptığınız bir yer var. Siz en baştan twrp'nizi kurun, format data yapıp tekrar twrp'ye reboot edin. Üzerine dm verity dosyasını bi güzel flashlayın şifreleme olayını ortadan kaldırın. Ardından wipe işlemlerini gerçekleştirip adımara uygun olarak tekrar deneyin rom kurulumunu. Ben şuan Syberia rom kuruyorum, hiçbir problem yok.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Format data yapınca içinde ne var ne yok siliyor.. attığım firmware dosyasını bulamıyorum tekrar.. cihazı tekrar başlatınca da herşey eski haline donuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp yüklü iken cihaz hafızasına dosya atmanın bir yolu var mı?

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Format data yapınca içinde ne var ne yok siliyor.. attığım firmware dosyasını bulamıyorum tekrar.. cihazı tekrar başlatınca da herşey eski haline donuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp yüklü iken cihaz hafızasına dosya atmanın bir yolu var mı?

Hocam, format data yaptıktan sonra reboot kısmından recovery seçin bırakın twrp yeniden başlasın. Eski haline dönmez, dönüyorsa da siz twrp flashlamak yerine sadece boot ediyorsunuz demektir.

sterman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erman
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Hocam belli ki eksik, bilinçsiz yaptığınız bir yer var. Siz en baştan twrp'nizi kurun, format data yapıp tekrar twrp'ye reboot edin. Üzerine dm verity dosyasını bi güzel flashlayın şifreleme olayını ortadan kaldırın. Ardından wipe işlemlerini gerçekleştirip adımara uygun olarak tekrar deneyin rom kurulumunu. Ben şuan Syberia rom kuruyorum, hiçbir problem yok.
Hocam konuyu takip ediyorum birkaç gündür. Elinizden geldigince herkese yardim ediyorsunuz teşekkürler. Deneyimleriniz sonucunda hangi costum romu tavsiye ediyorsunuz?

Pixel
Lineage OS
Sberia

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam konuyu takip ediyorum birkaç gündür. Elinizden geldigince herkese yardim ediyorsunuz teşekkürler. Deneyimleriniz sonucunda hangi costum romu tavsiye ediyorsunuz?

Pixel
Lineage OS
Sberia

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam dün gece Syberia kurdum, normalde sevdiğim bir rom ama bir türlü ısınamadım ve Lineage OS'a geçtim. Tek kelime ile harika, stabil ve çok akıcı. Her gün güncelleme alarak iyileştirmeler yapılıyor. Pixel Experience de harika fakat bir süre sonra lag yapmaya başlıyor. Şuan kullanacağım tek rom lineage os gibi duruyor.

sterman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erman
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Hocam dün gece Syberia kurdum, normalde sevdiğim bir rom ama bir türlü ısınamadım ve Lineage OS'a geçtim. Tek kelime ile harika, stabil ve çok akıcı. Her gün güncelleme alarak iyileştirmeler yapılıyor. Pixel Experience de harika fakat bir süre sonra lag yapmaya başlıyor. Şuan kullanacağım tek rom lineage os gibi duruyor.

Teşekkürler hocam bende Lineage OS kurmayi dusunuyorum ama suan nightly surum oldugu icin performans sıkıntısı yasar mıyım diye de düşünüyorum.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Teşekkürler hocam bende Lineage OS kurmayi dusunuyorum ama suan nightly surum oldugu icin performans sıkıntısı yasar mıyım diye de düşünüyorum.

Lineage OS genelde nightly sürümde kalan bir rom hocam. Stabil sürüme çok istisna geçiyor. Sürekli iyileştirme yapılıyor çünkü. İlla ki eksikleri çıkabilir ama henüz rastlamadım ben.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
demekki neymiş: kafanda uyku varken rom atmak sıkıntılı imiş :D:D üstad dün için çok çok teşekkür ederim.. öyle basit bir hata yapmışım ki bugün bakar bakmaz anladım.. tek seferde hallettim :D şuan rom kuruldu kurdukluyorum... :D :D tekrar ilgine ve sorduğum saçma sorulara katlandığın için sabrına teşekkür ederim :D :D

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
demekki neymiş: kafanda uyku varken rom atmak sıkıntılı imiş :D:D üstad dün için çok çok teşekkür ederim.. öyle basit bir hata yapmışım ki bugün bakar bakmaz anladım.. tek seferde hallettim :D şuan rom kuruldu kurdukluyorum... :D :D tekrar ilgine ve sorduğum saçma sorulara katlandığın için sabrına teşekkür ederim :D :D
Estağfurullah hocam, insanlık hali. Hayırlı olsun. :) Nerede hata yapmışsınız?

Mi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt