Değerli forum ailem. Aslında sayın adminimiz yazdıktan sonra bana söz düşmez ama bu konuya ben muhatap olduğum için bir kaç şey söylemeden edemeyeceğim. Bu forumda uzun süredir geceli gündüzlü birbirimizin yardımına koştuk. Yeri geldi genç bir arkadaşımız sorunlarımızı çözdü, yeri geldi yaşça büyük abilerimiz, yeri geldi bayan arkadaşlarımız sorunlarımıza el attılar. Bizler ve sizler var olduğumuz için, bu forum Türkiye'de bir numara.. Kişiler bazen stres yapıyor, bazense tartmadan düşünmeden konuşabiliyor. Çoğunu şahsım adına aylarca sineye çektim. Çünkü ben kimseyi kırmayı sevmeyen, asla üzmek istemeyen ve akşam eve gittiğim de birinin kalbini kırmış olarak gitmek istemeyen biriyim. Elimden geldiğince forumda bir çok alanda destek olmaya çalışıyorum. Bunun karşılığında hiç bir karşılıkta beklemedim. Yeri geldi geceleri uyumadım, uzak masa üstü bağlantısıyla bir çok arkadaşa yardımcı oldum. Paylaşmayı her daim sevdim ve önerdim. İyi ki bu forumda siz gibi değerli üyelerle beraberim.
Bugün bu konuya, Ironsides olarak ben muhatap olduğum için çok üzüldüm. Ama karşındaki kişi illa bir sorun çıkarmak isteyen biriyse ne yaparsanız yapın sonuç kaçınılmaz oluyor. Çünkü o kişi gözünü karartmıştır. İlla bir sorun yaratacaktır. Ama sizlerden ricam, karşımızda ki kişiyi tanımadan, bilmeden üzmeyin. Fani dünya, bunlara değmez. Verdiğimiz rahatsızlık ve zaman kaybı için üzgünüm.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar.