---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Konuyu da buraya ekliyorum...

Başka bir haber sitesinden kopyala yapıştır şeklinde alıntı yapılmış ve kopyalama bile becerilememiş... Becerilemediği için de konu kapatılmış. Kimse sizin hatalarınızı düzeltmek, konunuzu anlaşılır kılmak, eksiklerini gidermek zorunda değil.
Çok güzel konuştunuz hocam alıntı yaparak bir yere varılmaz

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Bu Timurkurt nickli arkadaşın derdi nedir, kafayı niye takmıştır beni pek ilgilendiren tarafı yok. Fakat sıkıntısını dile getirmek isterken yazmış olduğu ve baştan sona imlâ hatalarıyla dolu mesajını görünce yorum yapmadan duramadım. Yazısını tam üç kez okudum ve yapmış olduğu tehdidin haricinde içerik olarak hiç bir şey anlamadım. O güzelim Türkçe' mizi böylesine katleden birinin miuitürkiye forumunda bilgiye ve öğrenmeye ihtiyacı olan insanlara katabileceği hiç bir değer yoktur. İsterse Android dahisi olsun, yada isterse Xiaomi uzmanı... İçeriğini bir yana bırakın kurduğu cümleler bile uzaklaştırma sebebi olmalı.

Miutürkiye gibi Xiaomi konusunda tekel olmuş bir forumu ayağınızı denk alın yoksa şikâyet ederim ha gibi gülünç bir yaklaşımla tehdit etmesi ayrı bir ironu ki benim gibi normal bir üyeye ancak tebessüm ettirebilir. Gereği neyse o da forum yöneticilerinin problemi.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam yaptığınız işe saygı duyarım ama zaten çoğu paylaşımınızım benzerini ikiekmekbimaltepe hocam da yapıyor, o da paylaşım yapınca bloglarınız boş kalıyor, zaten böyle forumlarda takılan kitleler elbette ki webtekno, Sdn.net, Tecnopat gibi sitelere de göz atıp yaptığınız haberlerin çoğunu bilmekte zaten. Kalp kırmaya gerek yok şu mübarek ayda, saygılar...

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Bu Timurkurt nickli arkadaşın derdi nedir, kafayı niye takmıştır beni pek ilgilendiren tarafı yok. Fakat sıkıntısını dile getirmek isterken yazmış olduğu ve baştan sona imlâ hatalarıyla dolu mesajını görünce yorum yapmadan duramadım. Yazısını tam üç kez okudum ve yapmış olduğu tehdidin haricinde içerik olarak hiç bir şey anlamadım. O güzelim Türkçe' mizi böylesine katleden birinin miuitürkiye forumunda bilgiye ve öğrenmeye ihtiyacı olan insanlara katabileceği hiç bir değer yoktur. İsterse Android dahisi olsun, yada isterse Xiaomi uzmanı... İçeriğini bir yana bırakın kurduğu cümleler bile uzaklaştırma sebebi olmalı.

Miutürkiye gibi Xiaomi konusunda tekel olmuş bir forumu ayağınızı denk alın yoksa şikâyet ederim ha gibi gülünç bir yaklaşımla tehdit etmesi ayrı bir ironu ki benim gibi normal bir üyeye ancak tebessüm ettirebilir. Gereği neyse o da forum yöneticilerinin problemi.
Şikayet ve eleştiri kampanyası açıcakmış bide hocam

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Değerli forum ailem. Aslında sayın adminimiz yazdıktan sonra bana söz düşmez ama bu konuya ben muhatap olduğum için bir kaç şey söylemeden edemeyeceğim. Bu forumda uzun süredir geceli gündüzlü birbirimizin yardımına koştuk. Yeri geldi genç bir arkadaşımız sorunlarımızı çözdü, yeri geldi yaşça büyük abilerimiz, yeri geldi bayan arkadaşlarımız sorunlarımıza el attılar. Bizler ve sizler var olduğumuz için, bu forum Türkiye'de bir numara.. Kişiler bazen stres yapıyor, bazense tartmadan düşünmeden konuşabiliyor. Çoğunu şahsım adına aylarca sineye çektim. Çünkü ben kimseyi kırmayı sevmeyen, asla üzmek istemeyen ve akşam eve gittiğim de birinin kalbini kırmış olarak gitmek istemeyen biriyim. Elimden geldiğince forumda bir çok alanda destek olmaya çalışıyorum. Bunun karşılığında hiç bir karşılıkta beklemedim. Yeri geldi geceleri uyumadım, uzak masa üstü bağlantısıyla bir çok arkadaşa yardımcı oldum. Paylaşmayı her daim sevdim ve önerdim. İyi ki bu forumda siz gibi değerli üyelerle beraberim.

Bugün bu konuya, Ironsides olarak ben muhatap olduğum için çok üzüldüm. Ama karşındaki kişi illa bir sorun çıkarmak isteyen biriyse ne yaparsanız yapın sonuç kaçınılmaz oluyor. Çünkü o kişi gözünü karartmıştır. İlla bir sorun yaratacaktır. Ama sizlerden ricam, karşımızda ki kişiyi tanımadan, bilmeden üzmeyin. Fani dünya, bunlara değmez. Verdiğimiz rahatsızlık ve zaman kaybı için üzgünüm.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Burası bir teknoloji sayfası değil, forum. Forum kültürünü bilmeden işlerin nasıl ilerlediğini burada bilmeden siteye kayıt olup sonra da böyle millete ahkam kesmek insanı ciddi değil gülünç hale getiriyor. Burası Şayominin siyosunun sayfası değil. Burada insanlar vakitlerinden ayırıp bir şeyler paylaşmaya çalışıyorlar ancak paylaştıkları konu, konuyu açandan çok moderatörü uğraştırıyorsa kusura bakmayın ama suçluyu aramaya bence gerek yok. Bir siteye girerken kayıt oluyorsanız oradaki hükümleri uygulamakla yükümlüsünüz. Burada forum kurallarını okumayan insanlar konu açıp moderatörlere kafa tutacak kadar aşağı seviyelere inebiliyorsa bence sorumlu bu forum değil bir yere girerken usulünü bilmeyenlerdir. Ha forum olsun ha market olsun ha başka bir yer olsun. Burada kimsenin kompleks yaptığını görmedim. Ama konusu kapatıldığı için yeni konu açan mütevazı insanları görmüş olduk. clap~~

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Şikayet ve eleştiri kampanyası açıcakmış bide hocam
Yazım ve imlâ hatalarını düzeltse bari. Yoksa bu berbat dil ve üslup ile yazdığından kimse bir şey anlamaz ki...

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Bence arkadaş patlamaya yer arıyormuş bahaneyle yardırmış :) paylaşmak güzel ama forum kurallarına uymak kaydıyla. uygun değilse silinirde, düzeltilirde. yöneticilere kalmış bir durum kısaca. kızmanın laf söylemenin gereği yok diye düşünüyorum

asocial

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asocial
Cihazım
xiaomi
Konular
47
O bu şu değil, asıl mesele "saygıdır, üslupdur". Bundan öncesinde de olduğu gibi, sonrasında da bunu korumaya devam edelim. Herkes hatasını anlar ve dostça forumlaşmaya devam edebiliriz.

İşin ucu "haber" bölümünde bizlerin açtığı konuların kısıtlamasına gelmesin de :) Biz güzel güzel haberlerimizi kaynaklarıyla birlikte yayınlıyoruz.
Saygılar bizden efendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt