- Adım
- Khan
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Turizm
- Konular
- 47
eger yardimci olmak yerine buda kaldirilirsa Bu benim son msjim olacak ve aldigim ekran görüntüleriyle yogun bir sikayet ve yogun eleştiri kampanyasi baslatacam gerekli xiaomi sayfalarinda. Kaynak belirtmemişsin diyen şahis actigim son konuda en altta armut gibi webtekno yazisini görüp habere ordan bakip sonrada utanmadan yalan soyleyerek hem kaynak belirtmemişsin iftirasinda bulunuyor hemde cvp hakki bile tanimadan sırf işine gelmedigi icin engelliyor. Belliki yarasi var. Burda daha once haber yayinlarken daha oncede ufak çaplı dalginliklarim oluyordu ve saolsun bazi alcak gönüllü mütevazi modlarimiz sirf sayfaya daha cok insan kazanmak icin o dedigim ergen sahis gibi laf sokmak yerine hatami benim yerine düzeltirken, benden kac yaş kücük ergen bir veled gibi davranan şahisin laflarina susup sineye cekecegimi sananlar fazlasiyla yaniliyordur. Burdaki amacim bi cok bilinci xiaomi fani gibi sayfaya ve markaya ufakta olsa kendi cabalarimla bişeler katmaktir. Kimse bana para felan vermiyor karsiliginda ve ayrica kendi sayfa reklamlarimida felan yaptigim yok. Asıl amacından uzaklasipta, bana yardimci olmak yerine küstahca cvp veren birini degil mod xiaomi ceosu olsa takmam. Ya buna bi çözüm bulun yada sayfadan ayrilacam. Burasi kompleks grubu degil. Teknoloji sayfas.!!