---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
eger yardimci olmak yerine buda kaldirilirsa Bu benim son msjim olacak ve aldigim ekran görüntüleriyle yogun bir sikayet ve yogun eleştiri kampanyasi baslatacam gerekli xiaomi sayfalarinda. Kaynak belirtmemişsin diyen şahis actigim son konuda en altta armut gibi webtekno yazisini görüp habere ordan bakip sonrada utanmadan yalan soyleyerek hem kaynak belirtmemişsin iftirasinda bulunuyor hemde cvp hakki bile tanimadan sırf işine gelmedigi icin engelliyor. Belliki yarasi var. Burda daha once haber yayinlarken daha oncede ufak çaplı dalginliklarim oluyordu ve saolsun bazi alcak gönüllü mütevazi modlarimiz sirf sayfaya daha cok insan kazanmak icin o dedigim ergen sahis gibi laf sokmak yerine hatami benim yerine düzeltirken, benden kac yaş kücük ergen bir veled gibi davranan şahisin laflarina susup sineye cekecegimi sananlar fazlasiyla yaniliyordur. Burdaki amacim bi cok bilinci xiaomi fani gibi sayfaya ve markaya ufakta olsa kendi cabalarimla bişeler katmaktir. Kimse bana para felan vermiyor karsiliginda ve ayrica kendi sayfa reklamlarimida felan yaptigim yok. Asıl amacından uzaklasipta, bana yardimci olmak yerine küstahca cvp veren birini degil mod xiaomi ceosu olsa takmam. Ya buna bi çözüm bulun yada sayfadan ayrilacam. Burasi kompleks grubu degil. Teknoloji sayfas.!!

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Hocam konusmalarinizi Ben de okudum Ferdi Hocam sadece infografigi gormedigi icin sormus. Insanlik halidir Ben de mobilden girince cok seyi gormuyorum bu denli kalp kirmanin ve karalamanin alemi yok

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
eger yardimci olmak yerine buda kaldirilirsa Bu benim son msjim olacak ve aldigim ekran görüntüleriyle yogun bir sikayet ve yogun eleştiri kampanyasi baslatacam gerekli xiaomi sayfalarinda. Kaynak belirtmemişsin diyen şahis actigim son konuda en altta armut gibi webtekno yazisini görüp habere ordan bakip sonrada utanmadan yalan soyleyerek hem kaynak belirtmemişsin iftirasinda bulunuyor hemde cvp hakki bile tanimadan sırf işine gelmedigi icin engelliyor. Belliki yarasi var. Burda daha once haber yayinlarken daha oncede ufak çaplı dalginliklarim oluyordu ve saolsun bazi alcak gönüllü mütevazi modlarimiz sirf sayfaya daha cok insan kazanmak icin o dedigim ergen sahis gibi laf sokmak yerine hatami benim yerine düzeltirken, benden kac yaş kücük ergen bir veled gibi davranan şahisin laflarina susup sineye cekecegimi sananlar fazlasiyla yaniliyordur. Burdaki amacim bi cok bilinci xiaomi fani gibi sayfaya ve markaya ufakta olsa kendi cabalarimla bişeler katmaktir. Kimse bana para felan vermiyor karsiliginda ve ayrica kendi sayfa reklamlarimida felan yaptigim yok. Asıl amacından uzaklasipta, bana yardimci olmak yerine küstahca cvp veren birini degil mod xiaomi ceosu olsa takmam. Ya buna bi çözüm bulun yada sayfadan ayrilacam. Burasi kompleks grubu degil. Teknoloji sayfas.!!
Foruma bir şeyler katmaya çalışmak size,bu tarz ithamlarda bulunma hakkı vermiyor.

Timurkurt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Khan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Turizm
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Foruma bir şeyler katmaya çalışmak size,bu tarz ithamlarda bulunma hakkı vermiyor.
Dogru tabi ama laf yeme hakki veriyor degilmi ? Bana daha mantikli cvplarla gelin. Objektif olmadiginiz surece zerre cvp yok. Taa ki daha akli basinda bir cvp alana kadar

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sözlerinize dikkat etmediğiniz,insanlara saygılı olmadığınız sürece konularınızın bilgilendirmenizin hiç bir anlamı yoktur.Burası yardım ortamı olabilir,ancak sizin yöneticimize yazdığınız şeyleri yazmaya hakkınız yok.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Bence hiç kalp kirmanin, şu dünyada küçücük şeyleri bu kadar büyütmenin hiç alemi yok hocam. Sakinliginizi korumanız tavsiyem..

Edit: Yöneticiler gerçekten yoğun ve büyük bir ivedilik ile çalışıyorlar haksızlık etmeyelim ricam.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dogru tabi ama laf yeme hakki veriyor degilmi ? Bana daha mantikli cvplarla gelin. Objektif olmadiginiz surece zerre cvp yok. Taa ki daha akli basinda bir cvp alana kadar
Eğer, yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey varsa özelden,kendisi ile iletişime geçebilirsiniz.Neden böyle yada şöyle yapıldı diye sorabilirsiniz.Emin olun sizin verdiğiniz cevaptan kat ve kat daha güzel bir dille cevap verecektir size Ferdi hocam.Yaptığınız tamamen saygısızlıktır.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sadece moderatörümüze değil herhangi bir üyemize "mızmız" diyerek başlık açabileceğini size düşündürten nedir? Ergen şahıs? Veled? Yaşınız kaç olursa olsun forumumuzda hiç kimseye bu şekilde hitap edemezsiniz. Hele ki bir yöneticimiz için bu kelimeleri ve sıfatları kesinlikle kullanamazsınız. Hesabınızı süresiz olarak erişime kapatıyorum. Bu üslupla forumumuzda bulunmanız mümkün değil. Başlatacağınız eleştiri kampanyanızda bu üslup nedeni ile banlandığınızı belirterek bu konu linkini de eklemeyi unutmayınız...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konuyu da buraya ekliyorum...

Başka bir haber sitesinden kopyala yapıştır şeklinde alıntı yapılmış ve kopyalama bile becerilememiş... Becerilemediği için de konu kapatılmış. Kimse sizin hatalarınızı düzeltmek, konunuzu anlaşılır kılmak, eksiklerini gidermek zorunda değil.

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam burada sizden yaşça küçük üyeler olduğu gibi yaşça büyük üyelerde var. Öncelikle forum olmak için herkesin sadece yardımlaşmayı bilgi paylaşmayı düşünmesi gerekir. Siz başlangıç olarak bilgi paylaşımı yapmaya çalıştığınız için bunu takdir ediyorum fakat yaptığınız paylaşımların içeriği ile ilgili ufak bir uyarıya bu tepkileri vermeniz çok yersiz. Burada yönetici olan tüm arkadaşlarımız kendi alanlarında yeterli bilgi ve tecrübeye sahip oldukları için bu yetkiyi almışlardır. Yönetici olmanın dışında forum ortamı aile ortamıdır ve kimsenin kimseye aile bağlarını zedeleyecek şekilde davranmaya hakkı yoktur. Biraz sakinleşmenizde yarar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt