Soru 8299 a mi 10 aldım sizce hak eder mi?

Titanic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 7
Konular
64
8299 a mi 10 aldım sizce hak eder mi? Sizce mantıklı bi şey yaptım mı? En azından 2 sene rahat kullanabilir miyim?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
8299 a mi 10 aldım sizce hak eder mi? Sizce mantıklı bi şey yaptım mı? En azından 2 sene rahat kullanabilir miyim?
İndirimli almışsınız ama parasını gerçekten hak eden bir telefon kamera olarak DxOMark testinde 1nci sırada güzel bir cihaz Hayırlı olsun

Oyla:

erengscan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
8
Cihazım
xiaomi
Konular
26
kardeşim merhaba bi sorum olacak netflix kullanıyormusun kullanıyorsan yürütme özellikleri nedir bakarmısın ve işletim sistemi sürümü nedir detaylı bende kullanıyorum ama l1 sertifikası gitti 11.0.13 kullanıyorum

Oyla:

kanguncesi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Bende aynı fiyattan hepsiburadadan aldım ancak özelliklerde çift sim var demesine rağmen tek sim kart slotlu cihaz geldi tek işlemcili yazıyor yanında acaba tek slotda çift sim kart olayımı var eğer öyleyse çöpe para harcamış oldum iade etmem lazım

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Tabikide etmez. Miui'nin bugları pek meşhur. 8000TL verip buglarla mücadele etmek hiç hoş olmuyor.
Katılıyorum bu buglardan kurtulmanın yolu yokmu ? Bi kac tane custom rom denedim onlarda daha fazla bug vardı

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
çok telefon aldım sattım çok zarar ettim bir yerden para geldi samsung alayım dedim o da canımı sıkıyor sorum telefon parasını hak ediyor mu?

Bence etmiyor bu meblağlara ben olsam Xiaomi almazdım. Çünkü önemli olan sadece cihazı almak değil sonraki süreçte verilen kaliteli teknik destek. Bu da Xiaomi de yok .

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Katılıyorum bu buglardan kurtulmanın yolu yokmu ? Bi kac tane custom rom denedim onlarda daha fazla bug vardı
Aosp romları deneyebilirsiniz. Pixel rom baya iyi. Bug yok miui'den çok daha hızlı,pil tüketimi iyi. Tabi cihazdan cihaza buglar,pil tüketimi, hız vs. değişebilir. Ama aosp romların çoğu miui'den iyi. Eğer görünüm sizin için çok önemli değil ise aosp romlar gerçekten mükemmel.

Oyla:

Titanic

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi note 7
Konular
64
Teşekkürler

Oyla:

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
4
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.Hayırlı olsun.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bu dönemde telefon alınmaz.dolar 6.7 tl.mi 10 un 8/256 versiyonu 660 dolar civarı yani 4500 civarı aslında ve evet bu paraya fazla fazla değer.ama malum vergiler kıl yün derken 8300 olmuş.param olsa bile asla o kadar para vermem o cihaza çünkü 2 cihaz alıp birini biz kullanıyoruz. O cihaza vereceğim para en fazla 5000 tl ama mi 10 pro varken de mi 10 almam kesinlikle. Poco ya devam ederim daha iyi clap~~ :D clap~~ :D

Oyla:

MasterDegree

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam cihaz 2 seneyi çıkarırda ben olsam o fiyat bandında xiaomi yerine apple cihazlara yönelirdim,hem kullanım ömürleri daha uzun,hem baya stabil cihazlar,hemde servisleri gayet ilgili.

Oyla:
Üst Alt