- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 64
8299 a mi 10 aldım sizce hak eder mi? Sizce mantıklı bi şey yaptım mı? En azından 2 sene rahat kullanabilir miyim?
İndirimli almışsınız ama parasını gerçekten hak eden bir telefon kamera olarak DxOMark testinde 1nci sırada güzel bir cihaz Hayırlı olsun8299 a mi 10 aldım sizce hak eder mi? Sizce mantıklı bi şey yaptım mı? En azından 2 sene rahat kullanabilir miyim?
Katılıyorum bu buglardan kurtulmanın yolu yokmu ? Bi kac tane custom rom denedim onlarda daha fazla bug vardıTabikide etmez. Miui'nin bugları pek meşhur. 8000TL verip buglarla mücadele etmek hiç hoş olmuyor.
çok telefon aldım sattım çok zarar ettim bir yerden para geldi samsung alayım dedim o da canımı sıkıyor sorum telefon parasını hak ediyor mu?
Aosp romları deneyebilirsiniz. Pixel rom baya iyi. Bug yok miui'den çok daha hızlı,pil tüketimi iyi. Tabi cihazdan cihaza buglar,pil tüketimi, hız vs. değişebilir. Ama aosp romların çoğu miui'den iyi. Eğer görünüm sizin için çok önemli değil ise aosp romlar gerçekten mükemmel.Katılıyorum bu buglardan kurtulmanın yolu yokmu ? Bi kac tane custom rom denedim onlarda daha fazla bug vardı