Haber 8 Milyon Adet Telefon Hacmine Sahip Tayvan’dan Pazar Raporları [ Xiaomi Güç Kaybetmeye Devam Ediyor]

1- Samsung 1.72 milyon adet % 21.60 pazar payı
2- Apple % 19.82
3- Asus % 16.04
4- HTC % 14.37
5- Sony % 8.53
6- Oppo % 4.26
7- Tayvan mobil % 2.33
8- Benten % 1.46
9- LG % 1.31
10- Xiaomi % 1.18

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

madmax59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
redmi note 2
Konular
11
son zamanlarda iyice samsunga benzedi sabah kalkıyorum yeni telefon çıkarmış üstüne birde android güncellemelerini vermeyince insanlar soğudu markadan eski xiaomi yok artık eskiden büyüklere kafa tutan az ama öz telefon çıkaran fiyat performans ürünleri olan firma şimdi onlara bezemeye başladı

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.255
Bence bunun sebebi son çıkarmış olduğu iki telefon mix ve note2 nin xiaomi standartlarından daha üst bir fiyata olması , bana kalırsa cihazlar bu fiyatları hakediyor ama şu da bir gerçek ki fiyatları diğer cihazladan çok yukarda

xtrem06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi9 lite
Konular
2
daha önceden ucuz ve kaliteli diye tabir edilirken şimdi sadece kaliteli kısmı kaldı. fiyatları yükseltmeleri etkenlerden bir tanesi sanırım..

send by : Mi5 & Tapatalk

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
4-5 sene gibi bir zamanda dünyada 4. telefon üreticisi oldular. yani bir yerlere geldiler. artık stratejilerini değişeceklerdir ki haberlerde de zaten patronlarının daha yavaş ama sağlam büyümeye odaklanmalıyız dediğini gördük. bu şu anlama geliyor bence. artık bir piyasamız var hemde azınmayacak kadar büyük, şimdi para basmanın zamanı. eski popülerliği sönebilir birazcık xiaomi nin. ilerleyen zamanların favorisi letv olacaktır diye düşünüyorum. herşeyin hayırlısı diyelim.

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
daha mi 6 kesecektik ? :)

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Listeye bakarsak Tayvan tüketicisi pahalı markaları tercih ediyor. Zaten zengin ülke. Geçmişte Xiaomi ne yapıyordu bilmiyoruz.

Xiaomi'nin doğal pazarlarının insanların kısıtlı bütçe ile en iyisini alma derdinde ülkeler olması lazım. Türkiye gibi.

Ancak Hugo Barra ile Amerika hayalleri peşinde koşmaktan esas bu ülkelere girmeye sıra gelmedi. Amerika'da telefon satışları bir de tamamen GSM operatörlerinin egemenliğinde. Xiaomi'nin hiç şansı yok orada.

Mi serisinin orjinal fiyatı 1999 yuandı. O fiyat seviyesinden Mi5, Mi5s gibi üst seviye telefonlar çıkartmaya devam ediyor. Mi6 da bu fiyattan gelir. Yalnız buna ek olarak daha pahalı cihazlar da üretiyor.

Fiyat çerçevesinden bakınca yine rakipleri Xiaomi modelinde iş yapan Oneplus, ZUK gibi Çinli markalar.

Çok fazla sürpriz yapma imkanı da yok, artık akıllı telefon sektörü olgunlaştı.

murdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi5 pro
Konular
0
Asus telefonlar donanım olarak güzel fakat arayüz çok cancanlı beğenmiyorum. Asus 3. olmuş ilginç. bide tayvanlı hatice 4. en azından 2 9omalıydı.

Üst Alt