- Adım
- cihat
- Cihazım
- redmi4
- Konular
- 11
Forumda tek bir paylaşım konunuz yok sürekli yardım istemişsiniz, şimdi de burda acemi ve çözüm arayanlara laf sokuyorsunuz. Yaptığınız hoş değil. Bana da baska bir üye gönderdi bu konu linkini, poco veya başka kategoride bu paylaşımı göremediğim için haberim olmayacaktı. Ama bu konu sayesinde poco cihazimda bl açtım. Şimdi xiaomi 17 kullanmıyorum diye ben de mi gideyim? Özellikle garnet cihazlar ve sonrasında insanlara çok çektirdi xiaomi, bırakın da insanlar az nefes alsın. Bilgi paylaştıkça çoğalır.arkadaşlar burası 17 serisi konusu başka cihazlar için yazmayın artık gidin kendi bölümleri var her cihazın boşu boşuna konu gereksiz mesajlarla şişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geceye doğru yardımcı olabilirim uzaktan yapamazsaniz.özür diliyerek teknik bilgim olmadıgı için yardım istedim tekrar özür dileyerek adb baglantısı nedir ve nasıl acabilirim progrmı indirdim telefonu yedeklıyorum yedeklemesı bitince programda dedıgı gıbı tusa basmam yeterlı mı
usb debugging security setting ikisini birlikte açtım yapmam gereken başka birşey var mı ?