Tavsiye 8 bin 12 bin bandında alınabilecek yurtdışı cihaz önerisi

alph_424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
melik
Cihazım
General Mobile
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Dostlarım hepinize selamlar yakında telefonumu değiştirmek istiyorum 8-10k en fazla 12k bandında bir bütcem var tr cihazları çok pahalı olduğu için bir de çevremde tanıdık olduğu için yurdışı cihaz düşunüyorum bu fiyatlara hangi cihazları önerirsiniz 8 yıllık general mobile gm 8 den bıktım kanser ediyor beni. cevaplarınızı bekliyorum dostlarım

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
merhaba 13t pro iyi bir secenek olacaktir

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazı kullanma şekliniz nedir hocam sosyal medya full ne bilim oyun oynamak vs bunları bilmeden tavsiye vermek olmaz kamerası sizi memnun etmez veya oyunlarda verdiği FPS değeri sizi memnun etmez vs vs

alph_424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
melik
Cihazım
General Mobile
Meslek
Öğrenci
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı kullanma şekliniz nedir hocam sosyal medya full ne bilim oyun oynamak vs bunları bilmeden tavsiye vermek olmaz kamerası sizi memnun etmez veya oyunlarda verdiği FPS değeri sizi memnun etmez vs vs
hocam performans odaklı olsun ya kamera fazla olmasa da olur ama beni tatmin etsin yani bide sosyal medyada mizah içerik ureticisiyim editörüm bu yüzden poco x6 pro yada x7 pro düşunüyorum başka tavsiyeniz varmı saygıdeğer hocam bu 8-10k bandında

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
hocam performans odaklı olsun ya kamera fazla olmasa da olur ama beni tatmin etsin yani bide sosyal medyada mizah içerik ureticisiyim editörüm bu yüzden poco x6 pro yada x7 pro düşunüyorum başka tavsiyeniz varmı saygıdeğer hocam bu 8-10k bandında
Vallahi hocam ben redmi serisini tavsiye etmiyorum Poco veya Xiaomi tavsiye ediyorum dediğiniz bütçeye daha tavsiye edebileceğim bir cihaz ne yazık ki yok

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
35
Uzak durun hocam Poco X6 pro Dan 😂😂

Murat_Kazanli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
8
Her açıdan seni mutlu edecek telefon Xiaomi 12T pro.. bende var. 2 yıldır kullanıyorum. Android 15 ve hyperos 2 güncellemesi geldi. Hem telefon performansı hem kamerası on numara. Şarjı günlük 5 6 saat kullanımda ortalama 1.5 2 gün gidiyor. Şarjı da genelde yarım saatte tam dolum yapıyor.

ozkansadettin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
6
İnfinix GT20 Pro öneririm pişman olmazsın