- Adım
- Ezio
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 13
evet%100 den 0a kadarmi bu süreyi aldin?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet%100 den 0a kadarmi bu süreyi aldin?
8.2.1 beta kullanıyordum. az önce crdroid'e geçtim.Son bi sorum olcak hangi sürümü kullanıyosun?
Hayirli olsun hocam kullanip bilgi verebilirmisin hocam o romu8.2.1 beta kullanıyordum. az önce crdroid'e geçtim.
Ben şuanda ekran sürem 6.30 saatHocam bende 1 günlük bekleme suresinde 8-10 saat arasi! 2 günlük bekleme suresinde 6-8 saat arasi ekran süresi alabiliyorum, zor bisey degil yani. Ki Wifi - Mobil Veri - Ağ tabanli Gps - Senkronizasyon - Mi Cloud Yedeklemesi falan acik halde sürekli.
Uygulama Pil Tasarrufu, Otomatik Baslatma, Arka Planda calisma ve Izinleri isteginize göre yapilandirin. En önemlileri bunlar.
Bunu nasil yapabilirim hocam=MagiskAyrıntılı yazacak birsey yok, soyledigim ayarlara girip, uygulamalarin izinlerini ihtiyaciniza göre degistireceksiniz. Misal e-devlet gibi sadece siz tiklayinca girdiğiniz uygulamalari, Otomatik baslatmadan kapatin, Arka Planda calismasini kapatin, İzinlerini kisitlayin. Uygulama Pil tasarrufuna girip, Arka Plan uygulamalarini Kisitlayi seçin.
Sonrasinda Cihazi Magisk ile Rootlayip, Magisk Modüllerinden Gms Doze V5 i kurun. Bu sayede bekleme durumundaki Güç tüketimi daha da aşağıya çekilecek.
Gayet seri bir rom. Aosp kullanmak isteyenlere tavsiye ederim. Özellikleri de yeterli. Bir ss paylaşayım :Hayirli olsun hocam kullanip bilgi verebilirmisin hocam o romu
Kullanıp batarya süresini paylasirmisin rica etsem?Gayet seri bir rom. Aosp kullanmak isteyenlere tavsiye ederim. Özellikleri de yeterli. Bir ss paylaşayım :
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir