- Adım
- kopuk
- Cihazım
- s8
- Konular
- 9
7x7 tema olan var mı yada nasıl yapabilirim
Ben öyle kullanıyorumTemaya baktım hocam tema güncel hali paylaşılmış sizdeki eski hali
Not: Bu sürüme güncelleme yaparsanız ekran düzeni varsayılana döner.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben öyle kullanıyorum
Aynen öylepaylaşmış olduğunuz ekran görüntüsünde V10 yazıyor ona istinaden yazdım.
Benim paylaşmış olduğum da ise V11 yazıyor hocam.
Bu temada da oluyorpaylaşmış olduğunuz ekran görüntüsünde V10 yazıyor ona istinaden yazdım.
Benim paylaşmış olduğum da ise V11 yazıyor hocam.
İndirdim ama oda tüm ayarları değiştirdiMerhaba. Eğer yapmak istediğiniz masa üstü simgelerinin sayısını arttırmak ise Nova Launcher kullanabilirsiniz. Daha fazla kişiselleştirebiliyorsunuz. Prime sürüm hem stabil hemde oldukça akıcı. Sevgiler.
Bendeki tema 7*7 olabiliyorİndirdim ama oda tüm ayarları değiştirdi
Bendeki tema 7*7 olabiliyor
Buda bendeki ekran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada cihaz global
Miui launcher var. Fakat bende Alpha sürüm belki ondan kaynaklanıyordur. APK mirror üzerinden indirdiğim. Hatta uygulama simgesine basılı tutunca kaldır seçeneği de geldi.Güncel romda bu şekilde olduğunu sanmıyorum.
Her hangi bir launcher yüklü mü?
İşte hocam tema ile alakalı değil launcher ile alakalı yoksa Varsayılan bu şekilde izin vermiyor xiaaomiMiui launcher var. Fakat bende Alpha sürüm belki ondan kaynaklanıyordur. APK mirror üzerinden indirdiğim. Hatta uygulama simgesine basılı tutunca kaldır seçeneği de geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta 9*9 bile var
Temanın etkisi var hocam aynı launcher fakat orjinal temalarda bu ayarı göremiyorsunuz sadece 4*6 ve 5*6 var mesala fakat bu temada 9*9 a kadar çıkıyorİşte hocam tema ile alakalı değil launcher ile alakalı yoksa Varsayılan bu şekilde izin vermiyor xiaaomi
Benimki rootsuz. Herhangi bir modül yokHocam cihazınız rootlu mu? Magisk modülü ile yapılabilir gibi.