- Adım
- Onur
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 4
Temayi kisisellestir yaparak degistirebilirsiniz. Kendi kisisellestirdigim menuyu ss olarak baslikta attim. Deneyebilirsiniz.Böyle oluyor beyaz kesim. Nasıl değiştireceğim orayı.
Denedim hepsini. sadece favorileri degistirmedim ama gelen bildirimler hep yazı rengi beyaz kalıyor.Temayi kisisellestir yaparak degistirebilirsiniz. Kendi kisisellestirdigim menuyu ss olarak baslikta attim. Deneyebilirsiniz.
Sizin varsayilan temaniz nedir. Ben stok temayi (sinirsiz) yapip favoriyi oxygen os yapinca herhangi sikinti yasamiyorum. Renk beyaz degil yani. Bide boyle denermisiniz.Denedim hepsini. sadece favorileri degistirmedim ama gelen bildirimler hep yazı rengi beyaz kalıyor.
Direk ss deki gibi 7x7 ye kadar bende cikiyor. Baska cihazdada denedim yine cikiyor. Eu romdada cikiyor miui romdada cikiyor. Sizin rom nedir. Onunla alakali olabilir belki.Hocam 7x7 nasil yaptiniz ben temayi uyguladim 5x6 var en yuksek
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet Skorpi hocam. Yukarida sorun yasayan arkadaslarin problemi bu olabilir belkide. Uyumlu olanin kurulmasi gerekli.Mağaza da 2 tane aynı temadan mevcut, biri uyumsuz diye uyarı verdi, diğerini ise sorunsuz yükledim ve uygula dedim ve 7*7 ye kadar mevcut
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Siz demeden çözdüm de yemek yiyordum yazamadım. Herhangi bir tema seçtim favorileri değiştirince olduSizin varsayilan temaniz nedir. Ben stok temayi (sinirsiz) yapip favoriyi oxygen os yapinca herhangi sikinti yasamiyorum. Renk beyaz degil yani. Bide boyle denermisiniz.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui eu beta kullaniyorum ema var buri uyumsuz dedi kurmadim digeri uyumlu ama 5x6 var uyumsuz olani kurcam bideDirek ss deki gibi 7x7 ye kadar bende cikiyor. Baska cihazdada denedim yine cikiyor. Eu romdada cikiyor miui romdada cikiyor. Sizin rom nedir. Onunla alakali olabilir belki.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi