Soru 7.1 Surround Kulaklık

Tayfnergin1997

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel rom android 10
Telefon Modeli
Mi 6 sagit
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hepinize selamlar 7.1 surround kulaklık alsam usb girişli ve telefona otg ile bağlasam pubg mobilede 7.1 ses verir mi?. Eğer direkt vermez ise magisk de dolby atmos un 3d sourround ozelligi var onu kullanıyorum bu 7.1 i aktif etmemi sağlarmı. Ve en önemli sorum bunu aranızda deneyecek 1 kişi bile varmı hiçbir yerde bu soruma cevap bulamıyorum.

neboland

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Meslek
Klinik Psikolog
Konular
2
İnandıramıyorum bazısını :D 7.1 güzel bısey al diyen oluyor arada. " La olm yetıyor bu zaten duyuyorum nerden geldiğini çoğu kısıye kendı ekranından bıle ınfo veriyorum ses sevıyesıde ıyı "dıyorum :). Hatta kucuk kardesımıde ıkna edemedım onada frısby almıstım (3d var yazıyor galıba özelliklerinde de) oda gıttı 1 sene sonra hyperx 350-450 tl lık kulaklık baktı aldırmadım. James donkey 7.1 150 tl ye bı kulaklık aldırdım zorla ıyıkıde oyle yapmışım. Benımkı bozulsun onun eskı frısby alacagım :D

Ikımızde bahsettıgınız oyunları oynamıyoruz zaten. Anladıgım kadarıyla bahsedılen oyunlar COD vb oyunlar. Bırde hangı oyundu unuttum battlefıeld ıdı galiba onun ses efektlerı cok hoştu belki onda cok guzel bı deneyım yaşatabilir.

Bende uzun süre csgo, pubg gibi oyunlar oynadım kulaklığımda gercek 7.1 olmasına rağmen stereoya alıyordum. Korku oyunlarında ve filmlerde çok eğlenceli olabiliyor hocam :D. İyi yaptırmışsınız aldırmamakla çünkü profesyonel kullanım dışında çok bir şey fark etmiyor

Oyla:
Üst Alt